Βανέσα Αδαμοπούλου: «Σε πρόταση για εκπομπή μαζί με τον Ιωάννη θα το έκανα, εκείνος δεν ξέρω!»

22 Απριλίου 2022 20:15

Βανέσα Αδαμοπούλου: «Σε πρόταση για εκπομπή μαζί με τον Ιωάννη θα το έκανα, εκείνος δεν ξέρω!»

Η Βανέσα Αδαμοπούλου αποκάλυψε, στο Open ότι έχει ξεκινήσει το μεταπτυχιακό της στην θεατρολογία. Ενώ εξήγησε γιατί δεν θα πήγαινε στο Survivor, παρότι έχει δεχτεί πρόταση δυο φορές.

Βανέσα Αδαμοπούλου: «Σε πρόταση για εκπομπή μαζί με τον Ιωάννη θα το έκανα, εκείνος δεν ξέρω!».

Επίσης έκανε λόγο και στον χωρισμό της από τον Ιωάννη Παπαζήση. Μάλιστα μια σχέση θα τους ενώνει για πάντα μέσω του γιου τους.

Η σχέση με τον Ιωάννη Παπαζήση μετά από τον χωρισμό

«Ο Ιάσωνας όταν στην αρχή μας έβλεπε στην τηλεόραση νόμιζε πως όλοι οι γονείς κάνουν αυτή τη δουλειά… Με τον Ιωάννη είναι πολύ καλά τα πράγματα. Δεν πιστεύω πως δυο άνθρωποι που είναι 15 χρόνια μαζί δεν ταιριάζουν. Απλά κάποια πράγματα κάνουν τον κύκλο τους. Όλα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους και ολοκληρώνονται. Σε ένα χωρισμό οφείλουν και οι δύο να σέβονται την ιστορία τους. Επειδή σεβόμαστε την ιστορία μας και αυτό που είχαμε και έχουμε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε αυτό.

Η αγάπη δεν τελειώνει, αλλά όλο το άλλο κομμάτι είναι πολύ προσωπικό. Δεν υπάρχει λόγος να εκτίθεται. Δεν είναι έτσι ακριβώς, ότι είχε τελειώσει κάτι. Είναι δικά μας θέματα αυτά. Αν μου γινόταν πρόταση για εκπομπή με τον Ιωάννη μπορεί να το έκανα… εκείνος δεν ξέρω!» εξομολογήθηκε η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Παράλληλα συμπλήρωσε

«Δεν θέλω να κάνω βαρύγδουπες δηλώσεις. Δεν είμαι παντρεμένη, δεν μου αρέσει ο γάμος, δεν είμαι τέτοιο κορίτσι κλπ».

Για τις προτάσεις που έγιναν από την παραγωγή του Survivor

«Υπήρχε πρόταση για το Survivor φέτος, όπως και πριν από πέντε χρόνια. Αλλά δεν με αφορούν τέτοιου είδους παιχνίδια. Δεν αφορούν το κομμάτι της δουλειάς μου και της προσωπικότητάς μου. Αρνήθηκα την πρόταση του Survivor γιατί δεν εξαγοράζομαι».

Για μια νέα σχέση είπε

«Η ερώτηση αυτή δεν έχει απάντηση. Εννοώ πως είναι κάποια πράγματα αυτονόητα, δεν λες “α τώρα είμαι έτοιμη”. Δεν υπάρχει αυτό αλλά η πορεία της ζωής.»