Σπύρος Σπαντίδας: «Ο έρωτας δεν κρατάει πάνω από τέσσερα χρόνια»

23 Απριλίου 2022 19:15

Σπύρος Σπαντίδας: «Ο έρωτας δεν κρατάει πάνω από τέσσερα χρόνια»

Ο Σπύρος Σπαντίδας μίλησε στην κάμερα του Open σχετικά με την προσωπική του ζωή και για τα επαγγελματικά του σχέδια, τα οποία δεν περιλαμβάνουν πια την τηλεόραση

Σπύρος Σπαντίδας: «Ο έρωτας δεν κρατάει πάνω από τέσσερα χρόνια».

Χαρακτηριστικά ο Σπύρος Σπαντίδας είπε για τον έρωτα

«Οποιαδήποτε δουλειά κι αν έκανα θα την δεχόταν η σύντροφος μου γιατί, όταν είσαι χρόνια με έναν άνθρωπο, δέχεται το επάγγελμα σου και εσένα. Αν δεν σε δέχεται, το καταλαβαίνεις νωρίς οπότε δεν είστε μαζί. Οποιαδήποτε σύντροφο λοιπόν κι αν είχα θα το δεχόταν αυτό. Διαφορετικά δεν θα την είχα. Όπως και εγώ το δέχομαι. Τώρα εκείνη είναι στην Θεσσαλονίκη για δυο εβδομάδες».

«Η ομορφιά, μετά από τα τρία τέσσερα χρόνια, φεύγει… Και ο αιώνιος έρωτας, έλεγε η γιαγιά μου, κρατάει τρία με τέσσερα χρόνια. Οπότε εμείς που είμαστε 13, 14 χρόνια μαζί δεν υπάρχουν οι ομορφιές και τα υπόλοιπα. Υπάρχει μόνο η ψυχική ηρεμία, η αγάπη και η φροντίδα. Αυτά μένουν στο τέλος».

Τα νέα του επαγγελματικά σχέδια

«Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να κάνω κάτι στην τηλεόραση. Δεν μου λείπουν πράγματα από το παρελθόν, απλώς τα νοσταλγώ και τα θυμάμαι με μια ωραία νοσταλγία. Μέχρι τα 30 μου έκανα επαγγελματικές επιλογές για τα χρήματα, τώρα όμως θέλω να περνάω καλά στις συνεργασίες μου». Συμπλήρωσε ο Σπύρος Σπαντίδας στο μαγκαζίνο του OPEN.

Για τη σύντροφό του Σοφία Μανωλάκου είχε πει:

-Έχετε βρει τον άνθρωπο της ζωής σας;

Βεβαίως έχω βρει τον άνθρωπο της ζωής μου και είναι το εντελώς αντίθετο από εμένα. Πετάει τα κουτάλια και τα ποτήρια, τα πιάτα είναι πάντα άπλυτα, το δωμάτιο είναι μέσα στον χαμό.

-Κουραστήκατε να σας ρωτάνε αν θα παντρευτείτε και αν θα κάνετε παιδί;

Όχι δεν κουράστηκα, αλλά κάθε πράγμα αν είναι να έρθει, θα έρθει. Παίζουν ρόλο οι επιλογές, οι συγκυρίες και πολλά άλλα. Το α και ω σε μια σχέση είναι να είσαι καλά και να συμβιώνεις ωραία, πράγμα που το έχω αυτή τη στιγμή. Να παντρευτώ δεν υπάρχει λόγος, μιας και ζούμε τόσα χρόνια μαζί, οπότε σαν παντρεμένοι είμαστε. Όσον αφορά το παιδί, δεν είμαστε όλοι γεννημένοι για να κάνουμε παιδιά, παρόλο που θα ήμουν εξαιρετικός πατέρας και λατρεύω τα παιδιά, αλλά επειδή είμαι πάρα πολύ υπεύθυνος, ίσως γι’ αυτό να το αποφεύγω. Δεν μπορώ να πω ότι δεν θέλω, αλλά δεν αποτελεί και προτεραιότητά μου. Είμαι καλά όπως είμαι.