Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Η υπόθεση της Πάτρας είναι πολύ περίεργη»

23 Απριλίου 2022 09:40

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Η υπόθεση της Πάτρας είναι πολύ περίεργη»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλώντας στον Alpha σχολίασε τις εξελίξεις της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη. Παράλληλα σχολίασε τις εξελίξεις της πολύκροτης υπόθεσης του θανάτου των τριών μικρών κοριτσιών στην Πάτρα

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Η υπόθεση της Πάτρας είναι πολύ περίεργη».

Για την υπόθεση της Πάτρας και τους τραγικούς θανάτους των τριών κοριτσιών

«Είναι μία πολύ περίεργη και ιδιαίτερη υπόθεση. Είναι λυπηρό μόνο στο άκουσμα ότι μία μάνα μπορεί να έκανε τέτοια εγκλήματα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο τι λέμε στο τι μεταδίδουμε είτε εμείς είτε εσείς από τη δική σας πλευρά. Είναι μια παράξενη εποχή και ζούμε σε μια παράλληλη πραγματικότητα. Μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και αυτά είναι τα απόνερα μάλλον. Κάπως οι άνθρωποι χάνουν την αίσθηση της πραγματικότητας και η πραγματικότητα είναι αυτή, η ίδια μας η ζωή».

Η κλειστή δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη τον βρίσκει σύμφωνο

Συμφωνεί με το αίτημα του Πέτρου Φιλιππίδη να κάνει ερωτήματα όπως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Και με το κεκλεισμένων των θυρών στις δίκες για το #MeToo. «Αυτά είναι θέματα που αφορούν την ίδια τη δίκη, τους δικηγόρους, τους δικαστές. Δεν τα γνωρίζω πολύ καλά. Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει δικαίωμα σε αυτές τις περιπτώσεις ο κατηγορούμενος. Αν θέλει να ρωτήσει και έχει αυτό το δικαίωμα ας ρωτήσει. Όμως δεν είμαι αυτός που θα ορίσει τι θα εξελιχθεί πάνω σε αυτό το κομμάτι. Η δίκη κεκλεισμένων των θυρών είναι ένα δικαίωμα των θυμάτων. Που το δίνει ο ίδιος ο νόμος για κάποιες κατηγορίες, οπότε έχεις αυτό το δικαίωμα, πράττεις, στο δίνει ο νόμος και το δικαστήριο. Το δίνει ο νόμος σε πράγματα που είναι δύσκολο να περιγραφούν σε τόσο κόσμο που δεν τον αφορά άμεσα το κομμάτι της δίκης». Συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Λένα Δροσάκη: «Ο Αλέξανδρος είναι για μένα πια αυτό που λέμε ο άνθρωπός μου»

Σχολιάζοντας σε άλλη συνέντευξη την καταγγελία της συζύγου του Λένας Δροσάκη είπε πως ο γιος τους κάποτε θα είναι περύηφανος

«Η κίνηση που έκανε η γυναίκα μου, νομίζω αν δεν είχαμε και το παιδί μάλλον κάποιος θα σκεφτόταν “α έχεις και ένα παιδί, πού πας να μπλέξεις”. Αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω. Και αυτά θα τα διαβάσει κάποια στιγμή.
Θέλω να πιστεύω ότι θα νιώσει περήφανος. Νομίζω ότι τα νέα παιδιά που είναι πολύ περισσότερο πιο ενημερωμένα από τη δική μου τη γενιά, πολύ πιο εκπαιδευμένα αρχίζουν και βάζουν τα πράγματα στη θέση τους. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».