Πέτρος Φιλιππίδης: “Μαύρο” Πάσχα στις φυλακές για τον διάσημο ηθοποιό

23 Απριλίου 2022 11:30

Πέτρος Φιλιππίδης: Ανεστάλη ο πλειστηριασμός του σπιτιού του

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται προφυλακισμένος με τις κατηγορίες του βιασμού και της απόπειρας βιασμού κατά γυναικών.

Πέτρος Φιλιππίδης: “Μαύρο” Πάσχα στις φυλακές για τον διάσημο ηθοποιό.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης σίγουρα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα έρθει η στιγμή που θα βρισκόταν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και θα περνούσε έστω και μία ώρα προφυλακισμένος.

Η δικαιοσύνη αποφάσισε να προφυλακίσει τον πασίγνωστο ηθοποιό ύστερα από τον καταιγισμό των αποκαλύψεων γύρω από την δράση του και τις καταγγελίες των γυναικών που τον έφεραν αντιμέτωπο με κακουργηματικές διώξεις που αφορούν ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού

Λίγους μήνες πριν όλη αυτή η ιστορία θα φάνταζε ως ένα εξωφρενικό σενάριο επιστημονικής φαντασίας αν αναλογιστεί κανείς πως ο Πέτρος Φιλιππίδης υπήρξε για χρόνια ένα από τα ισχυρότερα ονόματα του θεάματος.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν τις τελευταίες τουλάχιστον δύο δεκαετίες ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα πρόσωπα του ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης ενώ αποτελούσε και ρυθμιστικός παράγοντας για πολλές καριέρες.

Όμως τα πράγματα άλλαξαν δραματικά τους τελευταίους μήνες με τον ηθοποιό να βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και να αντιμετωπίζει εάν καταδικαστεί βαρύτατη ποινή για τα αδικήματα του βιασμού και της απόπειρας βιασμού.

Ο ηθοποιός περνάει το χειρότερο Πάσχα της ζωής του στο κελί του μακριά από τις χλιδάτες και άνετες διακοπές που έκανε τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά του και τώρα μοιράζεται το ίδιο κελί με άλλους συγκρατούμενούς του περιμένοντας την δική του Αναστάση.

Η σύζυγος του αλλά και ο γιος του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του και του δίνουν δύναμη για να συνεχίζει τον δικαστικό αγώνα για να αποδείξει την αθωότητά του.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καθίσει ξανά στο εδώλιο του κατηγορουμένου ώστε να ακουστούν και άλλες μαρτυρίες γυναικών που τον κατηγορούν για κακοποιητικη συμπεριφορά.

Η οικογένεια του θα βρεθεί στο επισκεπτήριο των φυλακών για να περάσουνε μαζί ελάχιστα λεπτά τις “γιορτινές μέρες”.