Ρουκ Ζουκ special: Λευτέρης Πανταζής και Γωγώ Τσαμπά σε μεγάλα κέφια

24 Απριλίου 2022 11:30

Ο μιντιάκιας: η πρώτη ελληνική ταινία στο Netflix, οι αποχωρήσεις από το Ρουκ Ζουκ της Μακρυπούλια και το… διπλό ταμπλό της Μπακοδήμιου

Το Ρουκ Ζουκ special επιστρέφει με ένα ξεχωριστό πασχαλινό επεισόδιο με καλεσμένους που κυριολεκτικά τα σπάνε.

Ρουκ Ζουκ special: Λευτέρης Πανταζής και Γωγώ Τσαμπά σε μεγάλα κέφια.

Το πασχαλινό Ρουκ Ζουκ με την Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχεται ξεχωριστούς καλεσμένους όπως το Λευτέρη Πανταζή τη Σοφία Αρβανίτη τη Γωγώ Τσαμπά την Ελένη καρουσάκη και την Μπέσσυ Αργυράκη έτοιμοι όλοι να τσουγκρίσουν.

Η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχεται δέκα special καλεσμένους που τα… «σπάνε», παίζοντας και τραγουδώντας για καλό σκοπό, για την ενίσχυση του «Μαζί για το παιδί».

Ο Λευτέρης Πανταζής, η Σοφία Αρβανίτη, ο Πέτρος Ίμβριος, ο Στέλιος Λεγάκης και η Ματίνα Ζάρα είναι «Οι Πασχαλινοί», οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα «Οι Λαμπροί» των Κατερίνας Στανίση, Μπέσσυς Αργυράκη, Γωγώς Τσαμπά, Ελένης Καρουσάκη και Γιάννη Αθητάκη.

Η βραδιά ξεκινάει με το καθιερωμένο τσούγκρισμα των αυγών. Ποιος έχει το τυχερό αυγό; Μήπως η Ζέτα; Στη συνέχεια, ακολουθούν ξεκαρδιστικές «μάχες», αλλά και ένα μικρό αφιέρωμα στους καλεσμένους με επιτυχίες τους που όλοι αγαπήσαμε και συνεχίζουμε να τραγουδάμε όλα αυτά τα χρόνια.

Το πιο παρεΐστικο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, με την Ζέτα Μακρυπούλια, έρχεται κάθε Κυριακή στον ΑΝΤ1 και κάνει τα βράδια μας συναρπαστικά!

https://youtu.be/I_WRhi3q-5o