Δέσποινα Βανδή: Η δημόσια εξομολόγηση για τον Βασίλη Μπισμπίκη

24 Απριλίου 2022 20:20

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ είναι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης οι οποίοι πέρασαν το Πάσχα μαζί.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους, μιας και τα κοινά τους στιγμιότυπα στα social media πληθαίνουν όλο και περισσότερο.

Αν και είναι μόλις λίγους μήνες μαζί αυτό που ζουν φαίνεται να είναι τόσο δυνάτο που πλέον δεν διστάζουν να κάνουν δημόσιες αναφορές.

Αυτή τη φορά το ζευγάρι έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και επέλεξε να ταξιδέψει στο Πήλιο.  Φυσικά δεν έλειψαν και τα κοινά τους στιγμιότυπα που έκαναν τους φίλους τους να βάζουν like. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε το μεσημέρι της Κυριακής (24-4) δυο φωτογραφίες με τον Βασίλη Μπισμπίκη, όπου οι δυο τους είναι αγκαλιασμένοι και κοιτάζονται στα μάτια. Και δεν ήταν μόνο αυτό αφού την δημοσίευση της Δέσποινας Βανδή στο Instagram συνόδευε και μια άκρως ρομαντική λεζάντα, με την ίδια να γράφει: “Χρονια πολλά με αγαπη και χαρές!❤️❤️❤️❤️ #friends #family #mylove #pilio”

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που η Δέσποινα Βανδή αποκαλεί τον Βασίλη Μπισμπίκη δημόσια “Αγάπη μου”, κάτι που δείχνει πως αυτή η σχέση όσο παει και δυναμώνει.