Ο Ερμής από τον Ταύρο ευνοεί τα ζώδια της γης και του νερού

25 Απριλίου 2022 07:45

Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής από τον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες λειτουργεί ευνοϊκά για τα ζώδια της γης και του νερού. Έχουμε την ευκαιρία σήμερα να μιλήσουμε με ορθολογισμό και αυτοπεποίθηση. Χωρίς να χάνουμε την συναισθηματική ταύτιση που μας δένει με το περιβάλλον.

Ο Ερμής από τον Ταύρο ευνοεί τα ζώδια της γης και του νερού.

Η τρυφερή διάθεσή μας βγαίνει μέσα από την φαντασία και τη δημιουργικότητα. Επίσης οδηγεί στην πραγματοποίηση κινήσεων και επιλογών που μπορεί να μας ενθουσιάσουν. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή η ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια. Αυτό το βλέπουμε στο ταίρι μας με ρομαντισμό και ευχάριστη διάθεση.

Οικονομικά, συζητήσεις για σχέδια και συμφωνίες μπορεί να έχουν αρμονική έκβαση. Καθώς δεν λείπει η ενσυναίσθηση και η κατανόηση στις ανάγκες των άλλων. Σημαντικό είναι να καταλάβουμε σε βαθύτερο επίπεδο ποια είναι τα σημεία που προκαλούν ικανοποίηση. Αφού δημιουργούν ένα σταθερό πλαίσιο πάνω στο οποίο μπορούμε να θεμελιώσουμε τη ζωή μας. Παλιότερες καταστάσεις μπορούν να κλείσουν απαλλάσσοντάς μας από περιττά βάρη και ψυχολογική αναστάτωση.

Η Σελήνη παραμένει μέχρι μετά το μεσημέρι στον Υδροχόο

Δίνοντας μας την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις με πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Υδροχόο και το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Ταύρο μπορεί να μας απογοητεύσει. Οφείλουμε να αποφύγουμε σκληρότητα και συντηρητισμό που βλέπουμε απότομα στον φιλικό περίγυρο. Και θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα σε σχέσεις που έχουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες εντείνοντας τον συναισθηματισμό. Την εσωστρέφεια, την ανάγκη να ταξιδέψουμε πνευματικά σε άλλους κόσμους. Ο εσωτερισμός και ο διαλογισμός είναι διέξοδοι που προτρέπουν να αποκτήσουμε ψυχολογική ισορροπία. Και να λειτουργήσουμε σε πρακτικό επίπεδο όπου χρειάζεται.

Αργά το βράδυ το εξάγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τη Σελήνη μας βοηθά να ξεπεράσουμε ανησυχίες και εκνευρισμό ανεβάζοντας τη διάθεσή μας. Όμορφες στιγμές με το ταίρι μας αφήνουν στο περιθώριο πιθανά προβλήματα. Αλλά και να περάσουμε μοναδικά ανανεώνοντας τη σχέση μας.

myastro