Super Mammy: Τι τηλεθέαση χτύπησε το 4ο επεισόδιο της σειράς

25 Απριλίου 2022 10:15

Super Mammy: Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

H Super Mammy αποτελεί μία σειρά του BBC με αυτοτελή επεισόδια που προβλήθηκε στην κρατική τηλεόραση της Αγγλίας πριν από 20 χρόνια

Super Mammy: Τι τηλεθέαση χτύπησε το 4ο επεισόδιο της σειράς.

H Super Mammy ήταν η μοναδική σειρά και εκπομπή που προβλήθηκε χτες Κυριακή του Πάσχα και κατάφερε να αυξήσει τα ποσοστά τηλεθέασης της που το τελευταίο διάστημα βρίσκονται κάτω από το 10%.

Πιο αναλυτικά η σειρά που πρωταγωνιστεί ο Μάρκος Σεφερλής στο γενικό σύνολο έφτασε σχεδόν το 17% ενώ στο δυναμικό κοινό Σημείωσε ποσοστά τηλεθέασης ελάχιστα πάνω από το 14%.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες έχουν πάρα πολλές φήμες γύρω από την συγκεκριμένη σειρά λόγω των έντονων αντιδράσεων που προκλήθηκαν από τα πρώτα κιόλας επεισόδια με τα σεξιστικά αστεία του γνωστού ηθοποιού να οδηγούν τη σειρά σε κόψιμο.

Ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη απάντηση ούτε για τον σάλο που προκλήθηκε στα σόσιαλ μίντια αλλά κυρίως για τις εξελίξεις στην σειρά που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ολοκληρωθεί συντομότερα από το προβλεπόμενο.

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Super Mammy – 16,9%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Super Mammy – 14,1%

Ο Μάρκος Σεφερλής είχε απαντήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram σε όσους τον κατηγορούν για σεξισμό και για αστεία που προσβάλλουν και φύγουν τις γυναίκες

«Mε ρωτάτε γιατί δεν βγήκα να απαντήσω σε όλα αυτά που μου προσάπτουν όλες αυτές τις μέρες.

Εδώ δεν βγήκα να πανηγυρίσω για τη σαρωτική νίκη μου εναντίον της κυρίας Ακρίτα, κατά την οποία με μία απόφαση οδοστρωτήρα της ελληνικής Δικαιοσύνης καταδικάστηκε για όλους αυτούς τους ψευδείς χαρακτηρισμούς εναντίον μου και παρά τη δικαστική απόφαση, συνεχίζει να εξαπολύει τους ίδιους χαρακτηρισμούς εναντίον μου.

Στόχος των επιθέσεων αυτών είναι να σταματήσει να υπάρχει ο Σεφερλής, γιατί κάνει τον κόσμο να γελάει.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να βλέπουν τον κόσμο να γελάει και ο Σεφερλής το κάνει χρόνια αυτό και με μεγάλη επιτυχία όπως έχει αποδειχθεί».