Τηλεοπτική βόμβα: Ποιος μιντιακός όμιλος αλλάζει χέρια για 10.000.000€

25 Απριλίου 2022 12:35

Οι αλλαγές θα είναι ραγδαίες τις επόμενες εβδομάδες στο τηλεοπτικό και μιντιακό τοπίο με τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες να αλλάζουν χέρια.

Τηλεοπτική βόμβα: Ποιος μιντιακός όμιλος αλλάζει χέρια για 10.000.000€

Ένας απίστευτος αναβρασμός υπάρχει τις τελευταίες ημέρες αφού όλα είναι έτοιμα για να πέσουν οι τελικές υπογραφές ώστε ένας μεγάλος μιντιακός όμιλος να αλλάξει επιχειρηματικά χέρια για 10.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του iciao.gr τις προηγούμενες ημέρες ειδικοί σύμβουλοι και λογιστές είχαν κατοικοεδρεύσει μέσα στον τηλεοπτικό σταθμό ώστε να ελέγξουν όλες τις οικονομικές παραμέτρους και τα χρέη του εν λόγω επιχειρηματία προς το δημόσιο και τρίτους.

Ο τελικός λογαριασμός βγήκε και όπως όλα δείχνουν οι επιχειρηματίες έδωσαν τα χέρια ώστε να γίνει σιγά-σιγά η μετάβαση του τηλεοπτικού σταθμού, του ραδιοφωνικού σταθμού, της εφημερίδας αλλά και ενός μεγάλου αθλητικού site.

Το αντίτιμο της αγοραπωλησίας φτάνει στα 10 εκατομμύρια ευρώ και ο επιχειρηματίας που διατίθεται να μπει μέσα στον χώρο των media για πρώτη φορά και θέλει όλα να τελειώσουν πριν ξεκινήσουν οι προεκλογικές διαδικασίες αφού το 2023 θα διεξαχθούν δημοτικές/περιφερειακές και ίσως εθνικές εκλογές.

Αν ευοδωθεί η αγοραπωλησία ο επιχειρηματίας από τον νότο είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα του αγοράζοντας και έναν ακόμα τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο ήδη γίνεται οικονομικός έλεγχος και περιμένει το τελικό αποτέλεσμα.