Survivor: έξαλλος ο Ταλάντσεβ με τον Κωνσταντίνο «Σε βλέπω κι είσαι για γέλια»

26 Απριλίου 2022 08:20

Survivor: έξαλλος ο Ταλάντσεβ με τον Κωνσταντίνο «Σε βλέπω κι είσαι για γέλια»

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για ακόμη μια φορά φτάνει κάποιον συμπαίκτη του στα άκρα με τη συμπεριφορά του στο Survivor. Νέος καυγάς ξεκίνησε με τον Γιώργο Ταλάντσεβ!

Survivor: έξαλλος ο Ταλάντσεβ με τον Κωνσταντίνο «Σε βλέπω κι είσαι για γέλια».

Ακόμη ένας άγριος καυγάς ξέσπασε για άλλη μια φορά ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και στον Γιώργο Ταλάντσεβ στο Survivor. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωνσταντίνος εντόπισε πως μιλούν ξανά για τον ίδιο.

Για κόμη μια φορά στο επίκεντρο της ίντριγκας

«Δεν γουστάρω να μιλάς για εμένα. Το κάνεις συνεχώς. Περνάω από μπροστά και με κοροϊδεύεις. Είναι η δεύτερη φορά που το κάνεις αυτό. Θα μιλώ όσο γουστάρω. Σου έχω μιλήσει ποτέ έτσι; Όταν πληρώσεις αυτό που κάνεις. Γελά καλύτερα όποιος γελά τελευταίος». Ξεκίνησε να λέει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.
«Τι να κάνω μαζί σου ρε φίλε να κλαίω; Αφού σε βλέπω κι είσαι για γέλια ρε φίλε. Κοίτα αυτά που κάνεις. Να πληρώσω εγώ για τι; Αγόρι μου ο μεγαλύτερος κ… εδώ μέσα είσαι εσύ. Και το ξέρουνε όλοι». Ήταν η απάντηση που πήρε από τον Γιώργο Ταλάντσεβ στο Survivor.

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ δεν μπόρεσε να κρύψει την αγανάκτησή του με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Ο παίκτης της μπλε ομάδας έφτασε μάλιστα στο σημείο να βάλει τα κλάματα. Αφού βγήκε και πάλι εκτός εαυτού μαζί του και όπως είπε κλαίγοντας, δεν τον θέλει άλλο μέσα στο παιχνίδι! Μάλιστα δεν δίστασε να αναφέρει ξεκάθαρα στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης όλα αυτά που του έχει στο μυαλό του για τον Κωνσταντίνο.

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος γιατί για άλλη μια φορά βγαίνω εκτός εαυτού με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Προσπαθώ πάντα να είμαι ντόμπρος, φιλικός απλά κάποια πράγματα είναι τόσο τοξικά πλέον που δεν μπορώ να τα κρατήσω μέσα μου. Δεν αντέχω άλλο αυτόν τον άνθρωπο. Χωρίς να θέλω να το παίξω θύμα, αλλά δεν αντέχω άλλο. Δεν αντέχω άλλο, δεν αντέχω τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ! Ας τον πάρει κάποιος από εδώ πέρα, δεν τον αντέχω άλλο!». Ανέφερε χαρακτηριστικά.