Ξανά στην αγκαλιά του η Ρούλα Κορομηλά, μετά από χρόνια που είχαν να μιλήσουν (φωτογραφία)

4 Απριλίου 2019 15:00

“Μα δεν τελειώνουν, οι αγάπες οι μεγάλες δεν τελειώνουν”, τραγουδούσε μια φορά κι έναν καιρό ο πρώην σύντροφός της, Στέλιος Ρόκκος. Ακόμα, όμως κι αν δεν αναφερόμαστε σε ερωτική σχέση, “κολλάει γάντι” το κομμάτι του. Παρά την κόντρα του παρελθόντος και απουσία επικοινωνίας ετών, τα ξαναβρήκαν. Και όχι μόνο τα ξαναβρήκαν, αλλά έπεσε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, λες και δεν πέρασε μια μέρα.

Αναφερόμαστε στη Ρούλα Κορομηλά και τον, επί μακρόν, συνεργάτη και φίλο της Βαγγέλη Περρή. Ο Βαγγέλης ήταν αρχισυντάκτης του σόου, Bravo Ρούλα, που είχε επιστρέψει ένα διάστημα πριν από 2-3 χρόνια στην Τηλεόραση του Epsilon. Αν θυμάστε, βέβαια, γιατί ήταν πολύ μικρό το διάστημα που είχε φιλοξενηθεί τότε στο κανάλι. Mάλιστα, τότε η Ρούλα είχε μιλήσει και on air για την κατάθλιψη με την οποία, όπως είχε πει χαρακτηριστικά για ένα διάστημα “έδινε μάχη”.

Τώρα, λοιπόν, οι δυο τους ξανάσμιξαν -πάντα φιλικά, αυτονόητο- , συνεργάζονται και πάλι και η Ρούλα πόσταρε κοινή τους λήψη στο Instagram, σχολιάζοντας: «Μεγάαααααλη η αγκαλιά του Βαγγέλη Περρή τελικά… Γραφείο, δουλειά και αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα».

ΤΙP

Να θυμίσουμε εδώ ότι το ’98 η Ρούλα Κορομηλά είχε σχέση -δεν ήταν διάρκειας, αν δεν μας απατά η μνήμη μας- με τον Στέλιο Ρόκκο. Μάλιστα, τότε οι “φαρμακόγλωσσες” διέδιδαν πως τον ζήλευε πάρα πολύ, ότι ήθελε να είναι η σκιά του…

 Ξανά στην αγκαλιά του η Ρούλα Κορομηλά!