Τζένη Μπαλατσινού: Το χρυσό δώρο στον γιο της. Η κίνηση έκπληξη και η αντίδραση Κικίλια

26 Απριλίου 2022 12:00

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Οικογενειακή εξόρμηση στο Μέτσοβο

Μια απρόσμενη κίνηση έκανε η Τζένη Μπαλατσινού, τόσο προς το γιο που απέκτησε με το Βασίλη Κικίλια όσο και προς τον ίδιο το σύζυγό της.

Τζένη Μπαλατσινού: Το χρυσό δώρο στον γιο της. Η κίνηση έκπληξη και η αντίδραση Κικίλια

Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας, αποφάσισε να γράψει το εκπληκτικό της σπίτι στην Πάτμο στο μικρό τους γιο, αιφνιδιάζοντας με την απόφασή της αυτήν ακόμη και τον ίδιο το Βασίλη Κικίλια ο οποίοα φυσικά συγκινήθηκε πολύ.

Έχοντας εξασφαλίσει τα άλλα της τρία παιδιά που απέκτησε από το γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, καθώς το συγκεκριμένο σπίτι δεν είναι το μόνο της περιουσιακό στοιχείο, η Τζένη Μπαλατσινού πήρε αυτήν την πολύ μεγάλη απόφαση, έχοντας πλέον στο μυαλό της και το μέλλον του μικρου γιου της.

Όμως η συγκεκριμένη κίνηση δεν έχει μόνο πραγματική, αλλά και μεγάλη συμβολική αξία, καθώς είναι γνωστό σε όσους την ξέρουν πόσο αγαπάει αυτό το σπίτι.

 

Η λατρεία με την Πάτμο

Η Τζένη Μπαλατσινού γνώρισε το γραφικό νησί της Πάτμου μετά τον χωρισμό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Της αρέσει να ξυπνά το πρωί, να ατενίζει το όμορφο γαλάζιο από το μπαλκόνι της, να αναπνέει τον θαλασσινό αέρα, να πηγαίνει για περπάτημα ή για τρέξιμο στην παραλία και να απολαμβάνει το όμορφο ηλιοβασίλεμα.

Το σπίτι της, όπως καταλαβαίνουμε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι παραδοσιακό και διατηρεί την αρχιτεκτονική του παλιού κτίσματος. Στο εσωτερικό του κυριαρχούν το ξύλο, τα φυσικά υλικά και η λιτότητα, ενώ υπάρχουν και οι παραδοσιακές πινελιές μέσα από ριχτάρια και διακοσμητικά αντικείμενα, που το κάνουν ξεχωριστό. Μοιάζει με σπίτι μιας άλλης εποχής, που ωστόσο έχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και κάποια μοντέρνα στοιχεία.

Και τώρα αυτό το σπίτι, στο οποίο απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με το Βασίλη Κικίλια και το μικρό τους γιο, θα ανήκει πλέον στο παιδί που ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία.

Πηγή: Περιοδικό CIAO