Πέτρος Φιλιππίδης: Αύριο βγαίνει στο σφυρί το σπίτι του στο Ψυχικό

26 Απριλίου 2022 14:24

Πέτρος Φιλιππίδης: Αύριο βγαίνει στο σφυρί το σπίτι του στο Ψυχικό

Η μεζονέτα, στην οποία έμενε τα τελευταία χρόνια ο Πέτρος Φιλιππίδης στο Ψυχικό, βγαίνει αύριο σε δημοπρασία και σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» η τιμή εκκίνησης είναι 645.000 ευρώ.

Πέτρος Φιλιππίδης: Αύριο βγαίνει στο σφυρί το σπίτι του στο Ψυχικό

«Το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη, η τριώροφη μεζονέτα στην οποία έμενε τα τελευταία χρόνια μαζί με την οικογένειά του στο Ψυχικό, βγαίνει σε πλειστηριασμό την Τετάρτη με τιμή εκκίνησης 645.000 ευρώ. Μιλάμε για ένα σπίτι που έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τον ίδιο.

Έχουμε και μία έκκληση από τον Πέτρο Φιλιππίδη, μέσα από τα λεγόμενα του συνηγόρου του, του κυρίου Δημητρακόπουλου, ο οποίος μίλησε σε εμάς και μας είπε ότι ζητάει να κάνει πίσω η τράπεζα που βγάζει σε πλειστηριασμό το συγκεκριμένο ακίνητο και μας περιγράφει ακριβώς πώς είναι η ψυχολογία του Πέτρου Φιλιππίδη», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στη «Super Κατερίνα»: «Θα κάνω μεγάλη νομική προσπάθεια ώστε να ανασταλεί ο πλειστηριασμός. Δεν ζητάμε ιδιαίτερη μεταχείριση, αλλά αυτό που συμβαίνει για όλους τους πολίτες.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια δεινή οικονομική κατάσταση. Κάνω έκκληση στους τραπεζίτες να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Δίνει έναν αγώνα να αποτινάξει τις κατηγορίες από πάνω του».

Μάνος Ζαχαράκος: «Μεσουρανούσαν οι άνθρωποι που έκαναν κατάχρηση εξουσίας»

Ο Μάνος Ζαχαράκος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για το κίνημα metoo και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Μεσουρανούσαν οι άνθρωποι που έκαναν κατάχρηση εξουσίας. Δεν καταδικάζω τους ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί, είναι κατηγορούμενοι, δεν είναι καταδικασμένοι. Έχω δουλέψει με τον Πέτρο Φιλιππίδη και μάλιστα πολύ καλά. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως οι κοπέλες δεν πρέπει να βρουν το δίκιο τους.

Έχασα τον πατέρα μου στα 13 μου από εγκεφαλικό. Ξαφνικά έγινα άντρας γιατί έπρεπε να προστατέψω τη μάνα μου. Στα 24 μου, που έχασα τη μάνα μου, έγινα ακόμα πιο δυνατός. Ξαφνικά έμεινα σε ένα σπίτι μόνος μου και δεν ήξερα πώς να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες».