Η θέση του Ερμή από τον Ταύρο απογειώνει την επικοινωνία

27 Απριλίου 2022 07:45

Το εξάγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Δία στους Ιχθύες απογειώνει την επικοινωνία στα ζώδια της γης και του νερού.Δεν θα διστάσουμε να εκφράσουμε με ευχαρίστηση σκέψεις που αφορούν τις ανάγκες μας. Καθώς επιδιώκουμε να έρθουμε σε επαφή με το περιβάλλον μας.

Η θέση του Ερμή από τον Ταύρο απογειώνει την επικοινωνία.

Ρεαλισμός και συναίσθημα σε μοναδικό συνδυασμό επηρεάζουν θετικά κάθε σχέση που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας. Οικονομικά σχέδια μπορεί να εξελιχθούν με θετικό τρόπο καθώς η αισιοδοξία. Και η δημιουργική διάθεση μας βοηθούν να προχωρήσουμε με γοργά βήματα στην επίτευξη των στόχων μας.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει η στήριξη από τα πρόσωπα που μας πλαισιώνουν. Όπως επίσης και η διάθεση να ανοίξουμε τα φτερά μας και να δημιουργήσουμε μία οικονομική πραγματικότητα που μας εκφράζει. Σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα διστάσουμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας οριοθετώντας αυτά που μας ικανοποιούν με θετικό τρόπο. Η κατανόηση κυριαρχεί και δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον. Μέσα στο οποίο καλύπτουμε κάθε μας επιθυμία για εμάς και το ταίρι μας.

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες μέχρι το βράδυ

Και η σύνοδος που σχηματίζει νωρίς το πρωί με την Αφροδίτη λειτουργεί ευεργετικά για ένα πρωινό μέσα στην αρμονία και τη θετική διάθεση. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε λίγο αργότερα. Καθώς η σύνοδος με τον Ποσειδώνα εξιδανικεύει πρόσωπα και καταστάσεις και δεν επιτρέπει να δούμε αντικειμενικά τα πράγματα.

Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με το Δία και εξάγωνο με τον Ερμή από τον Ταύρο εντείνοντας την θετική σκέψη. Και τη διάθεση να επικοινωνήσουμε κρυφά συναισθήματα και απωθημένα. Η στάση μας αυτή βοηθά την απελευθέρωση από καταστάσεις και ευαισθησίες που επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή μας. Και δεν επιτρέπουν να λειτουργήσουμε απελευθερωμένα.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ενισχύει το ψυχικό σθένος, το ένστικτο, την αποφασιστικότητα που βοηθούν να κλείσουμε κεφάλαιο του παρελθόντος με αποτελεσματικό τρόπο. Το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Κριό αλλάζοντας με έντονο τρόπο την ενέργειά μας. Πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα και αποφασιστική διάθεση χαρακτηρίζουν τις κινήσεις μας και επηρεάζουν επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις.

myastro