Survivor: ένα πάρτι 80’s για τους Κόκκινους την ώρα που ο Καραγκούνιας βλέπει συνωμοσίες

27 Απριλίου 2022 08:10

Survivor: ένα πάρτι 80's για τους Κόκκινους την ώρα που ο Καραγκούνιας βλέπει συνωμοσίες

Στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor επαναλήφθηκε το σκηνικό της Δευτέρας. Το έπαθλο ήταν εξίσου σημαντικό για τις δύο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης και όλοι έβαλαν τα δυνατά τους

Survivor: ένα πάρτι 80’s για τους Κόκκινους την ώρα που ο Καραγκούνιας βλέπει συνωμοσίες. Όταν οι Κόκκινοι αναχωρούν για το έπαθλο, στη Μπλε ομάδα ξεκινούν οι γκρίνιες.

Για ακόμη μια φορά το έπαθλο κέρδισε η κόκκινη ομάδα. Τώρα οι κόκκινοι μπορούσαν να επιλέξουν δύο κορίτσια από την αντίπαλη ομάδα για να απολαύσουν το έπαθλο. Και αυτές που επέλεξαν ήταν η Σοφιάνα Αβραμάκη κι η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου. Ύστερα η ομάδα που κέρδισε αναχώρησε με λιμουζίνα με προορισμό μία βίλα. Όπου θα απόλαυσαν χαλαρωτικό μασάζ, ένα πλούσιο γεύμα, και ένα 80’s party!

Συνεπώς οι Μπλε έμειναν πίσω μετρώντας τις ήττες των τελευταίων ημερών που τους καταρράκωσαν και έριξαν το ηθικό τους στα πατώματα

Επίσης είχαν μεγάλη ανάγκη την νίκη στο αγώνισμα επάθλου στο Survivor. Έτσι δεν άργησαν οι διαφωνίες και οι καυγάδες ανάμεσά τους. Συγκεκριμένα για άλλη μια φορά ο Τάκης Καραγκούνιας είδε συνωμοσία πίσω από όλα όσα γίνονται στην ομάδα του με στόχο τον ίδιο. Αφού σχολιάζει τα πάντα λες και αγωνίζεται μόνος του.

«Η Ναυσικά, ο Απόστολος κι ο Στάθης κάνουν ότι θέλουν τον Τσακατσούκα. Κι από εδώ ο Άρης κι άλλοι τρεις κάνουν κουμάντο στον Σπύρο. Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι στήνονται ασυλίες και το λέω αυτό με πλήρη γνώση. Δεν μου αποκλείει κανείς ότι ο Άρης Σοϊλέδης μιλά με την αντίπαλη ομάδα να στήσουν μια ασυλία. Που και καλά δεν μπορούμε να την πάρουμε, για να βγάλουν υποψήφιους προς αποχώρηση εμένα και τον Εμμανουήλ. Αυτό το Survivor έχουν χτίσει.Αυτό που ζω τις τελευταίες ημέρες είναι ένα τσίρκο με κάποιους σαλτιμπγάκους γύρω μου. Που περιφέρονται και προσπαθούν να με ξεγελάσουν και να με στύψουν σαν λεμόνι για να με πετάξουν». Δήλωσε ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του Survivor.