Τζο Μαριδάκη: Τα πρώτα λόγια μετά την αποχώρησή της από το Survivor

27 Απριλίου 2022 14:43

Τζο Μαριδάκη: Τα πρώτα λόγια μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Η Τζο Μαριδάκη μίλησε μέσω skype στην εκπομπή «Love it» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο παιχνίδι αλλά και για τη φημολογούμενη σχέση του Άρη Σοϊλέδη και της Σοφιάννας Αβραμάκη και όσα υποστηρίζει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Τζο Μαριδάκη: Τα πρώτα λόγια μετά την αποχώρησή της από το Survivor

«Εγώ προσωπικά με τα συγκεκριμένα παιδιά δεν είχα πολλές επαφές. Ιδιαίτερα, όταν άλλαξαν οι ομάδες, δεν ήξερα τι γίνεται στη δική τους καλύβα. Όταν έγινε η ένωση, δεν είχα δει κάτι εγώ. Δε ξέρω ποια είναι η αλήθεια και ποια η θέση των παιδιών. Ξέρω σίγουρα ότι κάνουν πολλή παρέα, ότι η Σοφιάννα υποστηρίζει πολύ τον Άρη και αυτό ήταν εμφανές».

«Πολλοί υποστηρίζουν ότι υπάρχει κάτι μεταξύ τους, αλλά εγώ σε αυτό το κομμάτι δε μπορώ να πάρω θέση γιατί δεν είχα δει κάτι, δεν ξέρω κάτι. Καλό είναι να πάρουν θέση τα ίδια τα παιδιά μόλις βγουν από το παιχνίδι, γιατί οι ίδιοι ξέρουν πραγματικά τι συμβαίνει».

«Πιο πολύ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η Ασημίνα Χατζηανδρέου το συζητούσαν. Από αυτούς που είδαμε, το έχω ακούσει κι εγώ».

Survivor: «Η Σοφιάννα με απογοητεύει κάθε μέρα και πιο πολύ»

Εντάσεις στη Μπλε ομάδα του Survivor μετά την ήττα στον αγώνα επάθλου. Κουρασμένοι και πεινασμένοι για ακόμη μια μέρα οι παίκτες, άκουσαν τη Σοφιάννα Αβραμάκη να συγχαίρει τους αντιπάλους τους.

Συγκεκριμένα η Σοφιάννα δήλωσε πως η ομάδα της δεν άξιζε το χθεσινό έπαθλο γιατί δεν αγωνίστηκε καλά. Ενώ η κόκκινη ομάδα ήταν σαφώς καλύτερη. Αυτό εξόργισε τους συμπαίκτες της που δεν άργησαν να αντιδράσουν ανάλογα.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα του Survivor. Καθώς δεν ήθελε να πιστέψει αυτά που άκουγε. Όταν περίμενε πως και πως να έρθει η δική τους σειρά για ένα τέτοιο μεγάλο έπαθλο.

«Δεν ξέρω τι να πω με την Σοφιάννα πια, με απογοητεύει κάθε μέρα πιο πολύ. Να γυρνά και να λέει στους κόκκινους ότι το άξιζαν περισσότερο από την μπλε ομάδα. Μας κοροϊδεύεις φίλε μου; Που έχασες από την Ναυσικά; Φυσικά και δεν σου άξιζε. Λες δεν άξιζε που εγώ σκοτώθηκα στο flag race και πονά όλο μου το σώμα. Δεν διαλέγεις την καλύτερή τους παίκτρια να παίξεις γιατί φοβάσαι. Η ψυχολογία μου για τον αγώνα δεν είναι πολύ καλή, Είμαστε άυπνοι και κρυωμένοι οι περισσότεροι σε αντίθεση με τους κόκκινους. Ξέφυγαν κι άλλαξαν παραστάσεις. Δεν ήθελα να ακούσω πως πέρασαν. Με τι ψυχολογία να πάω να κερδίσω το έπαθλο;». Τόνισε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Αλλά και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αντέδρασε το ίδιο

«Άκουσα την Σοφιάννα να λέει πως πραγματικά αξίζατε το έπαθλο γιατί ήσασταν πολύ καλοί κι εμείς τελευταία έχουμε μόνο εντάσεις. Ήταν ότι χειρότερο μπορούσα να ακούσω από συμπαίκτριά μου, μετά από τόσες ημέρες πείνας κι εξαθλίωσης. Ήταν ότι πιο άκυρο μπορούσα να ακούσω από τα χείλη της Σοφιάννας. Μπορεί να είμαστε ενωμένοι αλλά είμαστε αντίπαλοι. Κι εκείνη από τη μέρα που ψηφίστηκε με τον Aρούλη έχουν εντάσεις. Δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν ότι ήταν υποψήφιοι». Είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.