Γιώργος Λιανός: Βαφτίζει την κόρη του τον Σεπτέμβριο – Το όνομα που θα πάρει

27 Απριλίου 2022 16:06

Γιώργος Λιανός: Βαφτίζει την κόρη του τον Σεπτέμβριο - Το όνομα που θα πάρει

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ετοιμάζονται να βαφτίσουν την κόρη τους ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Γιώργος Λιανός: Βαφτίζει την κόρη του τον Σεπτέμβριο – Το όνομα που θα πάρει

Σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day» το κοριτσάκι θα βαφτιστεί στην Ελλάδα και θα πάρει δύο ονόματα, Βαλέρια και Ασημούλα.

Ακόμα το ζευγάρι δεν έχει επιλέξει την ακριβή τοποθεσία που θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο. Όταν επιστρέψουν στην Ελλάδα τότε θα δρομολογήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Να τονίσουμε, ότι οι υποχρεώσεις του Γιώργου Λιανού στον Άγιο Δομίνικο θα ολοκληρωθούν κατά τα τέλη Ιουνίου, με το Survivor να «ρίχνει αυλαία» στις αρχές Ιουλίου.

Να σας θυμίσουμε, ότι ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο με την αγαπημένη του, Κωνσταντίνα και τη 14 μηνών κορούλα τους. Μαζι τους επίσης, βρίσκονται τα άλλα τρία παιδιά του παρουσιαστή.

Ο Γιώργος Λιανός είχε αποκτήσει τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του, Ανθή Ανδροτσάκη, την Αριάνα, τον Κωνσταντίνο και τον Ιάσονα.

Survivor – Γιώργος Λιανός: «Οι πιο πολλοί παίκτες είναι διαβασμένοι, μας πήρε αρκετό καιρό να τους ξεκλειδώσουμε»

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε από τον Άγιο Δομίνικο στο Κοσμοράδιο 95,1. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, για το φετινό Survivor.

«Φέτος το Survivor είναι ζόρικο για αρκετούς λόγους. Ένας είναι ότι οι πιο πολλοί παίκτες είναι διαβασμένοι οπότε μας πήρε αρκετό καιρό να τους ξεκλειδώσουμε και να αρχίσουν να μιλάνε.

Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις το ριάλιτι από την αλήθεια. Το περίεργο είναι ότι πολλές φορές δεν έχουμε ενημέρωση.

Για το τι έχει γίνει καθώς υπάρχουν στιγμές που δεν γράφουν οι κάμερες.

Γι’ αυτό όταν έρχονται οι παίκτες τους λέμε ότι “δεν θέλουμε να κάνετε στημένο ριάλιτι, θέλουμε να δούμε την πραγματική ζωή σας όπως εξελίσσεται στο νησί”. Ο Βαλάντης είχε πέσει σε δυσμένεια μέσα στην ομάδα του, ήταν μια περίεργη κατάσταση. Έχουμε μια πολύ καλή επαγγελματική και προσωπική σχέση με τον Ατζούν».