Survivor: οι Μπλε ρίχνουν τις ευθύνες της ήττας ο ένας πάνω στον άλλο

28 Απριλίου 2022 08:20

Survivor: Ασημίνα, Κωνσταντίνος, Άρης και Απόστολος στην ψηφοφορία αποχώρησης

Στον απόηχο των δύο μεγάλων επάθλων του Survivor ήρθε σαν κερασάκι στην τούρτα η αγένεια του Απόστολου Ρουβά, ο οποίος ζήτησε πίσω το ρύζι που είχαν δώσει στους Μπλε όταν έφευγαν για το Μαϊάμι

Survivor: οι Μπλε ρίχνουν τις ευθύνες της ήττας ο ένας πάνω στον άλλο.

Ο Απόστολος αποφάσισε να πάρει πίσω το ρύζι που δώρισε σε συνεννόηση με την ομάδα του στους Μπλε όταν είχαν ξεμείνει. Ενώ εκείνοι απολάμβαναν τα λαχταριστά έπαθλα φαγητού. Εκείνος εξήγησε όμως ότι παρερμηνεύθηκαν οι προθέσεις του και ουδέποτε το χάρισε.

Φυσικά την κίνησή του δεν την πήραν με καλό μάτι οι αντίπαλοι και πρώτος ο Μαρτίκας.  Ο οποίος υποσχέθηκε παρ΄όλα αυτά πως θα του επιστρέψει μέχρι και τον τελευταίο κόκκο ρυζιού.

Η απογοήτευση της Βρισηίδας

Η παίκτρια μετά την ήττα ξέσπασε σε κλάματα κι έλεγε πως: «Θέλω τη μαμά μου και τον μπαμπά μου, θέλω τους γονείς μου. Δεν μπορώ πια. Από αύριο θα παίρνω την Ναυσικά, είμαι η μόνη που μπορώ να την κερδίσω. Δεν μπορώ να βλέπω τα κορίτσια να χάνουν από τη Ναυσικά. Εκνευρίζομαι όταν χάνουμε από τη Ναυσικά. Δεν έχω άλλη δύναμη».

Μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες πήγαν στο χώρο του ceremony του Survivor κι εκεί δεν έλειψαν οι εντάσεις. Ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στον Γιώργος Ταλάντσεβ κι εκείνος προσπάθησε να αιτιολογήσει την ήττα της ομάδας του

«Άμα δεν αλλάξουν κάποια πράγματα σε αυτήν την ομάδα, δεν θα καταφέρουμε να πάρουμε νίκη. Πρέπει να γίνει κάποιο θαύμα. Δυσκολευόμαστε πάρα πολύ. Πρέπει να είμαστε άχαστοι εγώ και ο Άρης για να κερδίσουμε. Ο Κωνσταντίνος είναι ένας παίκτης που νομίζω ότι η Κόκκινη ομάδα τον ματσάρει για σίγουρο πόντο και δεν φέρνει νίκες στην ομάδα. Αγωνιστικά, ο Κωνσταντίνος είναι το νούμερο ένα θέμα. Ο Τάκης είχε κάνει μια μεγάλη κοιλιά αλλά σήμερα έφερε πόντο. Ο Σπύρος επίσης είχε πέσει αγωνιστικά αλλά σήμερα έφερε πόντο. Αλλά αν δεν ηρεμήσουν οι εντάσεις στην καλύβα ώστε να συγκεντρωθούμε στον αγώνα, δεν θα φέρουμε νίκη» είπε ο παίκτης.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν άφησε όσα άκουσε χωρίς απάντηση

«Σέβομαι ότι είπε ο Γιώργος αλλά θεωρώ ότι δεν φταίω πάντα εγώ. Την προηγούμενη εβδομάδα απέδειξα ότι τα σάρωσα όλα. Αυτήν την εβδομάδα πραγματικά δεν έχω φέρει νίκη αλλά πάντα λέμε ότι φταίει ο Κωνσταντίνος ενώ υπάρχουν άτομα που δεν έχουν φέρει νίκες. Καταλαβαίνω ότι είμαι αδύναμος αγωνιστικά γιατί προσπαθώ να μη χτυπήσω τους ώμους μου και πηγαίνω λίγο πιο σιγά. Είμαι το θύμα. Δεν είμαι μόνο εγώ, είναι κι άλλα άτομα».