Survivor – Κάτια Ταραμπάνκο: «Η Σοφιάννα είναι πάρα πολύ ελκυστική και όμορφη γυναίκα»

28 Απριλίου 2022 19:15

Survivor - Κάτια Ταραμπάνκο: «Η Σοφιάννα είναι πάρα πολύ ελκυστική και όμορφη γυναίκα»

Η Κάτια Ταραμπάνκο κάθισε στο πάνελ του Happy Day σήμερα και μίλησε για την φετινή της εμπειρία από το Survivor. Επίσης σχολίασε όσα είδε από κοντά για τους παίκτες των δύο ομάδων. Αλλά και όσα συνεχίζει να παρακολουθεί σαν θεατής πια από την τηλεόρασή της

Survivor – Κάτια Ταραμπάνκο: «Η Σοφιάννα είναι πάρα πολύ ελκυστική και όμορφη γυναίκα».

Η Κάτια Ταραμπάνκο πέρασε από ακόμη έναν κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και αυτό σίγουρα της άφησε διαφορετικές εντυπώσεις σε σχέση με την περσινή συμμετοχή της. Άλλωστε όπως είχε πει είχε αφήσει ανοιχτές υποχρεώσεις κι έπρεπε να τις κλείσει.

Ο κορονοϊός λίγο πριν την αναχώρηση

«Πέρασα κορονοϊό τρεις εβδομάδες πριν μπω στο Survivor. Ήμουν με κορτιζόνη μετά από κάθε αγώνισμα». Εξήγησε το γνωστό μοντέλο.

Ενώ ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά για το ρύζι που οποίο δεν μοιράστηκε με τους συμπαίκτες της στο προηγούμενο Survivor. Οι κατηγορίες που συνέχισε να δέχεται την έχουν θίξει προσωπικά.

«Δεν είχα κλέψει. Το είχα βρει δίπλα στην καλύβα σε σκουπίδια. Θέλω να το ξεκαθαρίσω. Δεν μπήκα εκεί για να πω ότι δεν έκλεψα, απλά ήρθε και κόλλησε με τη δήλωση του Μαρτίκα για τα κορίτσια. Δεν ξέρω αν τα κορίτσια έκλεψαν. Κατηγορήθηκα επειδή δεν το μοιράστηκα. Ο καθένας πορεύεται όπως μπορεί και θα κάνει ό,τι μπορεί για να ρίξει τον άλλον».

Για τη Βρισηίδα και τη συμπεριφορά της είπε

«Είναι ένα νευρικό πλάσμα, αλλά είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Είναι η άμυνα του καθενός το πώς αντιδρά».

Σχολίασε και τη Σοφιάννα καθώς και το ειδύλλιο που αναφέρει συνεχώς ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

«Είναι μια πάρα πολύ ελκυστική και όμορφη γυναίκα και είναι και ελεύθερη. Πάντως τα αγόρια έλεγαν ότι με τόση πείνα που υπάρχει, δεν αντιδρά το σύστημα».

Οι προβλέψεις της για τον τελικό

«Αντοχές έχει ο Άρης και η Ασημίνα, στρατηγική έχει η Βρισηίδα. Στα αγωνίσματα εκείνη έκανε τα ματσαρίσματα. Παρακολουθεί πολύ την αντίπαλη ομάδα. Θα την ήθελα, είναι δυνατή».