Οικογένεια Πισπιρίγκου: Με εξώδικα απαντούν στον Γιώργο Λιάγκα

28 Απριλίου 2022 11:00

Η οικογένεια Πισπιρίγκου απάντα με εξώδικο στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα για τις ανώνυμες μαρτυρίες που προβάλλει η εκπομπή.

Οικογένεια Πισπιρίγκου: Με εξώδικα απαντούν στον Γιώργο Λιάγκα.

Η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου έστειλε εξώδικο στην πρωινή εκπομπή του ANT1 και τον δημοσιογράφο Γιώργο Λιάγκα για τις ανώνυμες μαρτυρίες που προβάλλονται μέσα από την εκπομπή για τα έργα και τις ημέρες της κατηγορουμένης

«Ζητούν να παύσουν στο Πρωινό τη μετάδοση ανώνυμων μαρτυριών που αφορούν ψευδή περιστατικά και τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα και δεύτερον να γνωστοποιήσουν εγγράφως σε διάστημα πέντε ημερών τα στοιχεία ταυτότητας των προσώπων που προχώρησαν στις εν λόγω μαρτυρίες και τρίτον να προβούν ως εκπομπή στην ανάγνωση της διαμαρτυρίας».

Ο παρουσιαστής απάντησε στο εξώδικο μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα αναφέροντας:

«Υπάρχει κάτι πολύ βασικό στη δημοσιογραφία που λέγεται δημοσιογραφικό απόρρητο. Το λέει η Φαίη κάθε μέρα και καλά κάνει. Οι μαρτυρίες αυτές για εμάς είναι μαρτυρίες με ονοματεπώνυμο. Εμείς ό,τι βγάζουμε στον αέρα αλλοιώνουμε τη φωνή και τα χαρακτηριστικά, έχουμε τσεκάρει ότι είναι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι με ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο. Τα διπλοτσεκάρουμε!

Τώρα αν είναι αλήθεια ή όχι αυτά που λένε είναι δικό τους θέμα. Εμείς όμως τσεκάρουμε ότι είναι υπαρκτά πρόσωπα. Αν μας ζητηθεί από τη δικαιοσύνη, προφανώς οφείλουμε και θα δώσουμε τα τηλέφωνα των ανθρώπων. Τώρα, σε ιδιώτες όπως την κα Ελένη Λεγάτου, τη Δήμητρα Πισπιρίγκου και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, δε μπορούμε να δώσουμε τα στοιχεία των ανθρώπων αυτών. Δε γίνεται αυτό το πράγμα!»

Πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης ετοίμαζαν αγωγές εκατομμυρίων εναντίον πρωτοκλασάτων κομμάτων της ελληνικής τηλεόρασης ανάμεσά τους ο Γιώργος Λιάγκας και  η Τατιάνα Στεφανίδου