Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη έχει χαθεί, πήραμε μόνο μια ανάσα»

28 Απριλίου 2022 13:30

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είναι ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη στην δικαστική του διαμάχη με τις γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλικές κακοποίησης.

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη έχει χαθεί, πήραμε μόνο μια ανάσα».

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε δηλώσεις για την ανακοπή του πλειστηριασμού του σπιτιού του Πέτρου Φιλιππίδη στα βόρεια προάστια λόγω χρεών προς την εφορία αλλά και προς τις τράπεζες.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο συνήγορός του Πέτρου Φιλιππίδη ο ηθοποιός περνάει αρκετά δύσκολα μέσα στην φυλακή και οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει οδηγούν σε πλειστηριασμό την ακίνητη περιουσία του.

Η ανακοπή του πλειστηριασμού έγινε γιατί προσπαθούν να βρεθεί ένας αγοραστής που θα αγοράσει με υψηλότερο αντίτιμο το υπερπολυτελές σπίτι της Κηφισιάς

«Η Μεγάλη Εβδομάδα ήταν μια πολύ σκληρή δοκιμασία για την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη. Διότι ενώ είχαμε συμφωνήσει με διάφορους ενδιαφερόμενους να αγοράσουν την κατοικία του και να μη βγει σε πλειστηριασμό, την τελευταία στιγμή υπαναχώρησαν.

Πραγματικά ήταν δραματικές οι στιγμές για τη σύζυγό του, την Ελπίδα Νίνου. Διότι δε δίναμε ξεκάθαρη ενημέρωση στον Πέτρο Φιλιππίδη, γιατί εκείνος έχει τον δικό του προσωπικό Γολγοθά. Το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη έχει χαθεί. Πήραμε μόνο μια ανάσα, τίποτα περισσότερο.

Κάποια στιγμή αν δε βρεθεί αγοραστής θα καταλήξει στον πλειστηριασμό. Δεν πρόκειται να το σώσει το ακίνητο του ο Πέτρος Φιλιππίδης, απλώς θέλει να ξεχρεώσει τις υποχρεώσεις που έχει στην εφορία».

Να θυμίσουμε ότι το σπίτι βρίσκεται είναι υποθήκη για τέσσερα δάνεια ένα εκ των οποίων αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ ενώ ο ηθοποιός έχει χρέη και προς την εφορία τα οποία όπως δηλώνει δεν μπορεί να αποπληρώσει.