Η Γη της Ελιάς: Από τη Μάνη στα… μπουζούκια! Το γλέντι και το ζεϊμπέκικο του Κουράκου

28 Απριλίου 2022 16:12

Η Γη της Ελιάς: Από τη Μάνη στα... μπουζούκια! Το γλέντι και το ζεϊμπέκικο του Κουράκου

Με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα, οι ηθοποιοί από τη «Γη της Ελιάς» έκαναν ένα διάλλειμα και πήγαν στο Teatro για να διασκεδάσουν.

Η Γη της Ελιάς: Από τη Μάνη στα… μπουζούκια! Το γλέντι και το ζεϊμπέκικο του Κουράκου

Οι ηθοποιοί από τη σειρά του Mega τα έσπασαν στην κυριολεξία στον Κωνσταντίνο Αργυρό και στην Ελένη Φουρέιρα.

Η παρέα αποτελούνταν από: την Ιφιγένεια Τζόλα με την αδερφή της, Ρενέ, την Ιζαμπέλλα Φούλοπ, τον Αλέξανδρο Παπανδρέου, τον Μανώλη Κλονάρη, τον Liam, τον Μάριο Σαρπέτσα και τον Αλέξανδρο Μαρτίδη.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός δεν θα μπορούσε να μην απαθανατίσει το ζεϊμπέκικο του Αστυνόμου Κουράκου που δεν πέρασε απαρατήρητο.

Φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές έχουν φτιάξει ένα πολύ ωραίο παρεάκι και περνούν υπέροχα και εκτός γυρισμάτων.

Πηγή φωτογραφιών: NDP

Η γη της ελιάς spoiler: πρώτη δικαστική νίκη του Στάθη επί της Αρετής

Στη Γη της Ελιάς, ο εμφύλιος πόλεμος στους Καπερνάρους δεν λέει να τελειώσει. Ο Στάθης και η Αρετή δείχνουν με κάθε τρόπο ότι η σχέση τους έχει τελειώσει και πλέον ο ένας θέλει το κακό του άλλου. Η οικογένεια έχει χωριστεί στα δύο και η κατάσταση κάθε λεπτό που περνάει γίνεται όλο και πιο ηλεκτρισμένη.

Η Αρετή έχει βάλει στόχο να καταστρέψει ολοκληρωτικά τον Στάθηκαι δεν θα ησυχάσει αν δεν το πετύχει. Ποια θα είναι όμως η κατάληξη; Θα καταφέρει να τον κερδίσει ή όχι;

Όσο και αν η Αρετή πολεμάει δίχως τέλος τον Στάθη, ο ήρωας δεν τα παρατάει. Και με τη βοήθεια των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά του, προσπαθεί με κάθε τρόπο να περάσει στην αντεπίθεση για να καταφέρει να βγει νικητής από όλο αυτό. Ο Στάθης δείχνει σε όλους ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσει εύκολα. Με τη βοήθεια του Ιάκωβου Βρεττάκου, αλλά και με τη στήριξη της κόρης του, αποτελειώνει την πρώην σύζυγό του.

Συγκεκριμένα, εμποδίζει την κίνηση της Αρετής να περάσει τα χωράφια στο όνομά της. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως ο πόλεμος τελείωσε. Θα υπάρξουν άλλωστε και άλλα επεισόδια. Η Αρετή άλλωσυε επιμένει στο να μη του αφήσει τίποτα. Θέλει να τον κάνει να πονέσει πολύ, όπως έγινε και με εκείνη. Θέλει να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα! Στη μέση θα μπει και η Εύα, η οποία θα παλέψει να βοηθήσει τον αγαπημένο της στον αγώνα που δίνει. Παρά την επίθεση που θα δεχθεί από τη σύζυγο του Στάθη.

Έτσι, η Αρετή, θα χάσει την πρώτη μάχη και αυτό θα δώσει μια ανάσα στον Στάθη να φανεί πιο δυνατός, με σκοπό να περάσει επιτέλους στην αντεπίθεση αποτελειώνοντας έτσι την πρώην γυναίκα του και παίρνοντας το αίμα του πίσω. Ποια θα είναι όμως, η απάντηση της Αρετής στην καθημερινή σειρά του Mega;