Υπόθεση Πάτρας: Χάος στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου με τον δικηγόρο των κληρονόμων της σπιτονοικοκυράς

29 Απριλίου 2022 12:45

Η υπόθεση της Πάτρας προκαλεί εντάσεις όπως όλα δείχνουν ακόμα για τις τηλεοπτικές εκπομπές με τους συνηγόρους και τους παρουσιαστές αρκετές φορές να ανταλλάσουν βαριές εκφράσεις.

Υπόθεση Πάτρας: Χάος στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου με τον δικηγόρο των κληρονόμων της σπιτονοικοκυράς.

Ο συνήγορος των κληρονόμων της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του σπιτιού που έμενε  Μάνος Δασκαλάκης της Ρούλας Πισπιρίγκου είχε έναν απίστευτο καβγά στον τηλεοπτικό αέρα με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Έχω καταθέσει σε κάποιον κύριο Κουτσούλο, δεν ξέρω πως λέγεται και δε με ενδιαφέρει, του έχω  καταθέσει εξώδικο που το έστειλα χθες μέσω του οποίου του απαγορεύει να μιλάει για τους συγγενείς της κυρίας Κούτρα. Θα πρέπει να παίρνει ίσες αποστάσεις και να περιοριστεί στα δημοσιογραφικά του καθήκοντα.

Υπόθεση Πάτρας: Χάος στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου με τον δικηγόρο των κληρονόμων της σπιτονοικοκυράς

Ασκεί ρόλο εκπροσώπου τύπου του κυρίου Δασκαλάκη.  Διάβασε από το κινητό του τηλέφωνο ότι του έγραψε ο κύριος Δασκαλάκης. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που καταγγέλλω.

Με την παρουσιάστρια να απαντά και να υπερασπίζεται τον δημοσιογράφο: “Ο Πέτρος Κουσουλός αρχικά είναι ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος και εξαιρετικό παιδί. Στο θέμα της Πάτρας έχει βγάλει απίστευτες αποκαλύψεις και τα έχει χειριστεί όλα με απίστευτο σεβασμό»

Με τον συνήγορο να ξεσπά εναντίον του δημοσιογράφου αλλά και της παρουσιάστριας

«Έχει στείλει μήνυμα στο κινητό μου τηλέφωνο και λέει ότι την επόμενη φορά δε θα είναι τρυφερός. Αν είναι δυνατόν, δημοσιογράφος να στέλνει στο τηλέφωνο δικηγόρου τέτοιο μήνυμα»

Ο συνήγορος της των κληρονόμων της 69χρονης συνέχισε να λέει λάθος το επίθετο του Πέτρου Κουσουλού στον αέρα με την Κατερίνα Καινούργιου να διακόπτει την τηλεφωνική τους επικοινωνία

«Λέγεται Πέτρος Κουσουλός. Βγήκατε στην εκπομπή να κατηγορήσετε τον Πέτρο Κουσουλό; Δεν το δέχομαι, δεν το δέχομαι γιατί είναι και ένας εξαιρετικός συνάδελφος. Ή θα μιλήσετε για την υπόθεση ή θα το κλείσουμε… Εσείς βγήκατε να μιλήσετε για τον Πέτρο Κουσουλό. Είναι όλο λάθος, γεια σας. Κύριε Θεοδωρόπουλε λυπάμαι, βγήκατε να μας πείτε για μια προσωπική διένεξη με τον Πέτρο Κουσουλό. Και τον λέτε επίτηδες με λάθος όνομα για να τον μειώσετε. Μιλάτε γι’ αυτόν και προσπαθείτε να τον μειώσετε»