Μενεγάκη: Πήγε για shopping με τον Παντζόπουλο κι εξέφρασε τις φοβίες της on air (φωτογραφίες+βίντεο)

3 Απριλίου 2019 22:00

Έδειξε την προτίμησή της στα είδη βεράντας και κήπου, αλλά την προσοχή της τράβηξαν και δύο μοντέρνες ξύλινες πολυθρόνες για το σαλόνι της. Ενθουσιάστηκε από την άνεση που πρόσφεραν και φυσικά έλεγξε πριν την αγορά και την τιμή. O λόγος για την Ελένη Μενεγάκη, που έσπευσε για shopping με τον άντρα της Μάκη Παντζόπουλο. Σκοπός, να ανακαινίσουν το ξενοδοχείο του στα Άχλα της Άνδρου, τον “παράδεισο” της παρουσιάστριας.

Σε φωτορεπορτάζ του You, βλέπουμε το ζευγάρι να ψάχνει για τα έπιπλα των ονείρων του και τα κατάφερε. Εξάλλου, και οι δύο ήξεραν ακριβώς τι ήθελαν, και, αφού τσέκαραν με εξονυχιστικές λεπτομέρειες καταλόγους κλπ., προχώρησαν στις αγορές.

Οι φοβίες της Ελένης

Κατά τ’ άλλα, βέβαια, η Ελενίτσα σήμερα ήταν στα πιο αυθόρμητα κι εξομολογητικά της. Εξ ου και εκμυστηρεύτηκε φοβίες της στον τηλεοπτικό αέρα.

“Βλέπω ένα παιδί μου που δεν είχε καμία φοβία, άλλο που είχε να μην κλείνουμε την πόρτα και να μην κλείνουμε όλα τα φώτα. Κι εγώ είχα τους ίδιους φόβους”, είπε γι’ αρχή.

Και συνέχισε: «Τον φόβο με την πόρτα τον ξεπέρασα μεγάλη γιατί τώρα θέλω να κοιμάμαι ήσυχη. Το φως όμως όχι, δεν το έχω ξεπεράσει. Δεν φοβάμαι τίποτα, αλλά θέλω να υπάρχει ένα φως μέσα στο σπίτι. Γι’ αυτό βάζω την τηλεόραση στο δωμάτιο, για να έχω φως…!»