Πέτρος Κουσουλός: νυχτερινή έξοδος ανάμεσα στα ρεπορτάζ

30 Απριλίου 2022 10:19

Πέτρος Κουσουλός: νυχτερινή έξοδος ανάμεσα στα ρεπορτάζ

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός είναι από τα πρόσωπα που έχουν μονοπωλήσει τα media για αρκετό καιρό, λόγω της ασχολίας του με την πολύκροτη υπόθεση Πάτρας και της δολοφονίας των τριών μικρών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη

Πέτρος Κουσουλός: νυχτερινή έξοδος ανάμεσα στα ρεπορτάζ.

Δεν παύει να είναι όμως κι ένας αφοσιωμένος σύζυγος και πατέρας. Φροντίζει εκτός από τις πολλές ώρες που περνά κάνοντας αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, να περνά και χρόνο με τη σύζυγό του. Πρόσφατα οι δυο τους διασκέδασαν στο Hotel Ερμού, απολαμβάνοντας την Άννα Βίσση στο καλλιτεχνικό της πρόγραμμα.

Ο φωτιγραφικός φακός τους εντόπισε και φυσικά τους απαθανάτισε σε στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο πανέμορφες κορούλες. Η Όλγα Ζαριφοπούλου είναι κι αυτή μια πολύ δραστήρια επιχειρηματίας που διαθέτει το δικό της brand κοσμημάτων.

Η σύντομη γνωριμία και ο πολιτικός γάμος

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο το 2018 με πολιτικό γάμο. Και μπορεί να μετρούσαν μόλις λίγους μήνες σχέσης, αλλά όπως ο χρόνος απέδειξε η επιλογή τους ήταν η σωστή. Με την σχεδιάστρια κοσμημάτων έχουν αποκτήσει δύο κόρες τη Βασιλεία και την Ειρήνη.

Ο Πέτρος Κουσουλός ήταν ο ίδιος μοναχοπαίδι, οπότε η δημιουργία μιας μεγάλης οικογένειας αυτό που πραγματικά ήθελε. Σε δηλώσεις που είχε κάνει στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου όταν έγινε γνωστή η δεύτερη εγκυμοσύνη είχε πει:

«Επειδή είμαι μοναχοπαίδι, το είχα εκφράσει ότι ήθελα πάνω από ένα παιδί οπωσδήποτε. Οπότε καλύτερα τώρα που τα έχουμε όλα φρέσκα στο μυαλό μας και γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα περάσουμε και να ξεμπερδεύουμε».

Σε άλλη συνέντευξη είχε πει για την οικογένειά του

«Το μεγαλύτερο δώρο που μου έχει κάνει η ζωή είναι οι δύο κόρες μου. Η Βασιλεία και η Ειρήνη. Πραγματικά αποτελούν το λιμάνι και η επαφή μαζί τους με κάνει να ξεχνιέμαι, όσο δύσκολη ημέρα και να έχω. Ουσιαστικά ισχύει αυτό που λένε ότι μέσω των παιδιών σου ξαναζείς και εσύ την παιδική σου ηλικία. Είναι κάτι μαγικό, μοναδικό. Με την Όλγα γνωριστήκαμε τυχαία, για λόγους καθαρά επαγγελματικούς. Στη συνέχεια υπήρξε μια σποραδική επαφή, η οποία μετατράπηκε σε επιμονή από την μεριά μου (γέλια) και ακολούθησε η σχέση!

Η Όλγα είναι ένα υπέροχο πλάσμα, αυτοδημιούργητη, δυναμική. Ασχολείται με την σχεδίαση κοσμημάτων και έχει δικά της μαγαζιά σε Αθήνα και Μύκονο! Κάναμε πολιτικό γάμο σε πολύ στενό κύκλο, κυρίως συγγενών, επειδή ο Όλγα ήταν ήδη έγκυος στον πέμπτο μήνα! Ως εκ τούτου δεν καταφέραμε ακόμη να κάνουμε κάτι πιο μεγάλο».

φωτογραφίες:NDP