Νύχια: Τα πέντε top ανοιξιάτικα μανικιούρ που πρέπει να δοκιμάσεις

30 Απριλίου 2022 19:09

Νύχια: Τα πέντε top ανοιξιάτικα μανικιούρ που πρέπει να δοκιμάσεις

Λίγο πριν κλείσεις το επόμενο ραντεβού σου με την μανικιουρίστα σου πρέπει να ρίξεις μια ματιά στις νέες ανοιξιάτικες τάσεις στα νύχια.

Νύχια: Τα πέντε top ανοιξιάτικα μανικιούρ που πρέπει να δοκιμάσεις

Υπάρχουν πολλά σχέδια, χρώματα, μήκη.

Κάνοντας μια… βόλτα στο instagram σου έχω συγκεντρώσει μερικά μανικιούρ για να πάρεις μια ιδέα και να υιοθετήσεις αυτό που σου ταιριάζει πιο πολύ στα νύχια σου αλλά και στο προσωπικό σου γούστο.

Αρχικά σου υπενθυμίσω, ότι την προηγούμενη φορά είχαμε πει ότι οι αποχρώσεις του ροζ αλλά και το άσπρο χρώμα είναι ότι πρέπει για την άνοιξη-καλοκαίρι.

Πάμε να δούμε και τα υπόλοιπα

Μικροσκοπικές τελείες

Αν τα νύχια σου είναι πολύ κοντά ή σπάνε εύκολα και αναγκαστικά το μήκος του πρέπει να είναι κοντό τότε είναι το κατάλληλο μανικιούρ για εσένα.

Μαργαρίτες

Αν έχεις βαρεθεί το γαλλικό ή το απλό μανικιούρ και θέλεις μια τσαχπινιά, μια πινελιά διαφορετική δοκίμασε ένα μανικιούρ με μαργαρίτες. Είναι φρέσκο, ανοιξιάτικο και girly.

Minimal

Καθαρό, κομψό και σικ. Μια απλή λύση που εξυπηρετεί τις περισσότερες γυναίκες. Αν λοιπόν δεν θέλεις κάτι τολμηρό η καλύτερη λύση είναι το Minimal μανικιούρ.

Matcha

Είναι μια παστέλ απόχρωση και πρόκειται για έναν απαλό πράσινο τόνο.

Ροζ βάση και πεταλούδες

Επέλεξε την αγαπημένη σου ροζ απόχρωση, η οποία θα μπει ως βάση στα νύχια σου και μετά θα τα στολίσεις με διακριτικές πεταλούδες.