Νίκος Οικονομόπουλος: Γιατί είναι (ξανά) μόνος του στη Μύκονο

1 Μαΐου 2022 15:00

Νίκος Οικονομόπουλος: Γιατί είναι (ξανά) μόνος του στη Μύκονο

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένας καταξιωμένος τραγουδιστής που έχει ένα πολύ μεγάλο fan club με πολλούς θαυμαστές.

Νίκος Οικονομόπουλος: Γιατί είναι (ξανά) μόνος του στη Μύκονο

Ο τραγουδιστής προτιμά να απασχολεί τα μέσα με την δουλειά και όχι με την προσωπική του ζωή, την οποία κρατά μακριά από τα φωτά της δημοσιότητας.

«Θα συνεχίσω να μην απασχολώ με την προσωπική μου ζωή»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, όπως και άλλοι celebrities, πέρασε τις ημέρες του Πάσχα στη Μύκονο.

Με την μόνη διαφορά ότι άλλοι οι celebrities είχαν πάει στο νησί των Ανέμων με το ταίρι τους ή με φίλους ενώ ο τραγουδιστής ήταν μόνος του.

Μάλιστα, όταν ο ίδιος επέστρεψε από την Μύκονο στην Αθήνα έκανε μια δήλωση στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για την προσωπική του ζωή:

«Τώρα έχουμε μαγαζί, συνεχίζουμε, ευχαριστώ πολύ. Δεν το συνηθίζω να μιλάω όταν βλέπω μικρόφωνο. Θα συνεχίσω να μην απασχολώ με την προσωπική μου ζωή», είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Πηγή φωτογραφιών: NDP

Οι σχέσεις του Νίκου Οικονομόπουλου: Με ποιες κυρίες της showbiz είχε δεσμό ο τραγουδιστής

Η παρουσιάστρια και μοντέλο Ευαγγελία Αραβανή υπήρξε –κατά πολλούς- η πιο σοβαρή σχέση του Οικονομόπουλου.

Έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα, όμως δεν είχε χάπι – εντ. Το αντίθετο, μάλιστα. Ο χωρισμός τους, το 2019, υπήρξε επεισοδιακός και με πολλές… φωνές, γεγονός που μαρτυρά ότι προέκυψαν σημαντικές διαφορές ανάμεσά τους.

Μία από τις πιο όμορφες συντρόφους του δημοφιλούς ερμηνευτή ήταν αναμφίβολα η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα.

Οι δύο τους έμειναν μαζί για περίπου ενάμιση χρόνο. Το 2015 έκριναν ότι η σχέση τους είχε ολοκληρώσει τον κύκλο της και αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή.

Πάντως, πρόπερσι κυκλοφόρησαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες επανασυνδέθηκαν. Εντούτοις, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε.

Mία από τις καλλονές που σύναψαν δεσμό με τον καλλιτέχνη ήταν και η Χριστίνα Σάλτη. Οι δύο τους είχαν έρθει πολύ κοντά όταν συμμετείχαν στο «Dream Show» στον Alpha.