Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: έρχεται και ο γάμος!

1 Μαΐου 2022 20:15

Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: έρχεται και ο γάμος!

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, σε κοινή συνέντευξή που παραχώρησαν πρόσφατα, μίλησαν για τη σχέση τους, για τα επαγγελματικά τους σχέδια αλλά και για το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Σάκης ΚατσούληςΜαριαλένα Ρουμελιώτη: έρχεται και ο γάμος!

«Ετοιμάζουμε πολλά πράγματα. Εγώ ολοκληρώνω μια πλατφόρμα γυμναστικής, όπου θα μπορεί ο καθένας να κάνει γυμναστική από το σπίτι του». Αποκάλυψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Secret.

Η επόμενη δουλειά του Σάκη

«Ετοιμάζω ένα project , το οποίο θα λέγεται “Υou are not alone”. Θα αναλαμβάνουμε άτομα που έχουν πρόβλημα υγείας ή θέλουν να αλλάξουν την εικόνα τους. Με κυρίαρχο στόχο την ψυχολογική τους τόνωση. Όλο αυτό θα γίνεται με καταρτισμένους επαγγελματίες και επιστήμονες σε κάθε τομέα. Προκειμένου να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μιλάει για τη σχέση τους, που φαίνεται πως βρίσκεται στην καλύτερη της φάση. «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, γιατί έχουμε ταιριάξει πάρα πολύ. Είναι ένας πολύ ωραίος άνθρωπος, που με στηρίζει σε ό,τι κάνω και γενικότερα με φροντίζει και με προσέχει».

Στην κουβέντα μπαίνει και ο Σάκης Κατσούλης: «Τη θαυμάζω και την επικροτώ σε κάθε της βήμα. Από την πρώτη στιγμή έδειξε πως είναι άνθρωπος με θέληση. Μπήκε σε ένα παιχνίδι θέλοντας να διεκδικήσει τη νίκη και να δείξει τα αγωνιστικά της προσόντα και τα κατάφερε στο έπακρο. Ο κόσμος της δείχνει καθημερινά την αγάπη του, αλλά και εκείνη το αξίζει. Γιατί εργάζεται σκληρά. Προσπαθεί καθημερινά να βελτιώνεται, παρότι, όταν βγήκε από το παιχνίδι, είχε αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα και με την υγεία της και με την ψυχολογία της».

Ο γάμος τους

Ο Σάκης δεν διστάζει να σχολιάσει και τα σενάρια γάμου που κυκλοφορούν κατά καιρούς. «Ο γάμος είναι κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν απορρίπτουμε, αλλά παράλληλα δεν βιαζόμαστε κιόλας. Είμαστε σε παραγωγική ηλικία και προέχουν τα επαγγελματικά μας, για να χτίσουμε ένα καλύτερο και πιο γερό μέλλον».
Την ίδια άποψη έχει και η Μαριαλένα. «Σίγουρα στην παρούσα φάση προέχουν τα επαγγελματικά. Άλλωστε, αν δω τη ζωή μου πριν από έναν χρόνο, είναι η ημέρα με τη νύχτα. Πρέπει τώρα να αφοσιωθώ στα επαγγελματικά μου βήματα. Στην πορεία, εφόσον όλα πάνε καλά, θα δούμε και τον γάμο, σίγουρα δεν τον απορρίπτουμε και είναι στο μυαλό μας», κατέληξε η Μαριαλένα