Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: παντρεύονται!

2 Μαΐου 2022 08:50

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: παντρεύονται!

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πέρασαν πριν από λίγες ημέρες το πρώτο τους Πάσχα ως ζευγάρι στο Πήλιο. Μαζί με μια μεγάλη παρέα καλλιτεχνών και φίλων τους

Δέσποινα ΒανδήΒασίλης Μπισμπίκης: παντρεύονται!

Όλο το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι έχει μοιράσει τον χρόνο του έτσι ώστε να βρίσκονται όσο περισσότερες ώρες μπορούν. Και παρά το απαιτητικό πρόγραμμα της δουλειάς τους, αυτό το έχουν καταφέρει. Με αποτέλεσμα τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερο να φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πλέον ο έρωτάς τους δεν κρύβεται πια και κανείς δεν έχει και τη διάθεση να το κάνει, αφού όπως φαίνεται θα φάμε σύντομα κουφέτα. Το ζευγάρι να ανεβάζει στα social media κοινές τους φωτογραφίες και η ζωή τους κυλάει ευτυχισμένα. Όσοι τους γνωρίζουν καλά έχουν να πουν πως περνούν την καλύτερη φάση της ζωής τους.

Κι έρχεται και η Soula Glamorous να βάλει το κερασάκι στην τούρτα!

Μια σειρά από instastories μάλιστα που έγιναν πριν από λίγες ώρες στο… γνωστό προφίλ «Soula Glamorous» φούντωσαν ακόμη περισσότερο τις φήμες αυτές.
«Ποια τραγουδίστρια, κριτής και τηλεπαρουσιάστρια κάνει γάμο με ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες σύντομα;» ανέφερε μια από τις αναρτήσεις, ενώ σε επόμενο story ουσιαστικά δινόταν η απάντηση στο κουίζ, καθώς υπήρχε η φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη που έγραφε «Και στα δικά μας».

Η προφητική μαντινάδα του Κονταρού

Θυμίζουμε πως στο «Chart Show» του Σαββάτου εμφανίστηκε και ο Μανώλης Κονταρός. Ο καλλιτέχνης αφού ερμήνευσε ένα από τα κορυφαία παραδοσιακά Κρητικά τραγούδια, τον “Πραματευτή” του Νίκου Ξηλούρη, κάθισε δίπλα στη Δέσποινα Βανδή και με μία μαντινάδα αναφέρθηκε στην… κουμπαριά τους.

«Πού να πάω; Εδώ θα κάτσω. Καταρχήν είμαι και λίγο στριμωγμένος. Με έχει στριμώξει ο κόσμος. Και αν σε ρωτήσω πάλι όταν θα είμαστε οι δυο μας μπορεί να μου ξεφύγει, θα σε ρωτήσω στον “αέρα”. Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω για πες μου σε παρακαλώ τι απάντηση να δώσω». Είπε ο Μανώλης Κονταρός και η Δέσποινα Βανδή χαμογέλασε χωρίς αντίρρηση.