Κατερίνα Καινούργιου: O δραματικός απολογισμός ζωής: «Μπορεί στα 37 να μην έχω τίποτα από αυτά που ονειρευόμουν μικρή»

2 Μαΐου 2022 11:00

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε έναν απολογισμό ζωής λόγω των γενεθλίων της μιλώντας για τα όνειρά της που δεν πραγματοποιήθηκαν

Κατερίνα Καινούργιου: O δραματικός απολογισμός ζωής «Μπορεί στα 37 να μην έχω τίποτα από αυτά που ονειρευόμουν μικρή»

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε χθες στα γενέθλια της και σήμερα το πρωί στην εργάτες της της ετοίμασαν μία ιδιαίτερη έκπληξη με λουλούδια και τούρτα.

Η ίδια έκανε τον δικό της απολογισμό της ζωής μου ήταν ανοιχτά στους τηλεθεατές της για τα όνειρα που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ και αφορούν την οικογένεια και τα παιδιά αλλά όπως ξεκαθάρισε όλα γίνονται για κάποιον συγκεκριμένο λόγο.

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως είχε πνειρο ζωής όταν θα πλησιάζει τα 40 να έχει αποκτήσει τα δικά της παιδιά να έχει κανέναν ευτυχισμένο γάμο και να έχει δημιουργήσει μία οικογένεια κάτι που όπως είπε η ίδια για κάποιο λόγο δεν έχει συμβεί αλλά παραμένει ευτυχισμένη για όλα τα υπόλοιπα που τους έχει χαρίσει απλόχερα η ζωή μία πολύ καλή δουλειά φίλους συνεργάτες αλλά πάνω από όλα την υγεία της.

«Είμαι πολύ συγκινημένη. Θα σας κάνω μια πολύ προσωπική εξομολόγηση. Όταν ήμουν πιο μικρή, φανταζόμουν ότι όταν κοντεύω τα 40 και είμαι 35, 36, 37, θα έχω την οικογένειά μου, τα παιδάκια μου, το σπίτι μου. Επειδή έτσι έχω μεγαλώσει από την οικογένειά μου, τα σκεφτόμουν όλα έτσι. Στα 37 λοιπόν, μπορεί να μην έχω τίποτα από όλα αυτά αλλά για κάποιο λόγο έχουν συμβεί. Παρ’ όλα αυτά, έχω την υγεία μου, μεγαλώνω καλά, έχω την οικογένειά μου, έχω υπέροχους συνεργάτες και φίλους και μια δουλειά που πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται κι αν κάποια πράγματα δε μας έχουν έρθει τη στιγμή που τα θέλουμε, μπορεί να μας έρθουν μελλοντικά, μπορεί να μην έρθουν και ποτέ. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται»

Η Κατερίνα Καινούργιου πολλές φορές έχει αναφερθεί στην δύσκολη προσωπική ζωή που έχει τα τελευταία χρόνια