Βασίλης Καπερνάρος: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν θα αποφυλακιστεί. Δεν τα έκανε μόνη της»

3 Μαΐου 2022 10:18

Ο Βασίλης Καπερνάρος μίλησε στην πρωινή εκπομπή και αναφέρθηκε στα της υπόθεσης της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε και τις δικές του αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας.

Βασίλης Καπερνάρος: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν θα αποφυλακιστεί. Δεν τα έκανε μόνη της».

Ο Βασίλης Καπερνάρος μίλησε για την υπόθεση της Πάτρας και ξεκαθάρισε πως η υπόθεση αυτή έχει πολλά ακόμα να αναδείξει για τη δράση όχι μόνο της συγκεκριμένης γυναίκας αλλά και άλλων ανθρώπων.

«Αυτό σημαίνει αυτό που λέει ότι φταίνε οι γιατροί για τον θάνατο των παιδιών είναι απύθμενο ψέμα. Δεν είναι δυνατόν να ισχυρίζεσαι ότι σου σκότωσαν το παιδί και να λες “τι να κάνουμε; Άνθρωποι είμαστε” », επισήμανε ο κ. Καπερνάρος και σημείωσε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου «κοροϊδεύει τον κόσμο» επισημαίνοντας ότι θα αναζητηθούν ευθύνες και σε άλλα πρόσωπα, καθώς υπάρχουν “ενδείξεις σοβαρές”.

Ό,τι και να κάνουν, δεν πρόκειται ποτέ να αποφυλακιστεί μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση. Η κατηγορούμενη δεν τα έκανε μόνη της.

Για το ίδιο θέμα, τοποθετήθηκε και ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης ο οποίος επανέλαβε πως η κόντρα του ζευγαριού θα πυροδοτήσει αποκαλύψεις και εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα υπάρξουν κι άλλα εντάλματα σύλληψης σε πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντος της Πισπιρίγκου.

Τις πρώτες μέρες ο Δασκαλάκης είπε ότι έχει κρυφούς άσσους στο μανίκι του. Αυτούς τους άσσους γιατί δεν μας τους παρουσιάζει;»

Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης τοποθετήσεις για την υπόθεση της Πάτρας Αλλά και της νεκροψίας-νεκροτομής των δύο κοριτσιών της οικογένειάς της Μαλένας και της Ίριδας

«Πιστεύω ότι θα υπάρξουν νεότερα δεδομένα που θα προστεθούν στα προηγούμενα για να αποδοθεί η αλήθεια στη δεύτερη έκθεση. Αν έχουμε δύο ισότιμες εκθέσεις, θα είναι δύσκολο να αποφανθεί η δικαιοσύνη για το τι έγινε.Θα γίνουν νέες ιστοπαθολογικές εξετάσεις. Θα γίνει μεγαλύτερος αριθμός τομών στην καρδιά, γιατί η αιτία θανάτου στο δεύτερο παιδί αφορά σε αγενεσία φλεβοκόμβου. Για να μπορούμε να απεγκλωβιστούμε από αυτό θα πρέπει να βρεθεί τελικά ο φλεβόκομβος για να αποκλειστεί ως πιθανός μηχανισμός που προκάλεσε τον θάνατο. Μόνο έτσι θα αποδείξουμε ότι ο θάνατος της Ίριδας είναι ανθρωποκτονία».