Light: Full in love! Αυτή είναι η hot σύντροφός του

3 Μαΐου 2022 13:00

Ο Light αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα ονόματα της μουσικής στην Ελλάδα με εκατομμύρια views στο YouTube.

Light: Αυτή είναι η καυτή σύντροφός του!

Ο τραπερ Light δεν μιλάει συχνά για την προσωπική του ζωή όμως τα προσωπικά του social media είναι γεμάτα με φωτογραφίες από την αγαπημένη του.

Ο γνωστός ράπερ ένα χρόνο μετά το τέλος της μακροχρόνιας σχέσης του με την αγαπημένη του Εμμανουέλα πλέον είναι και πάλι ερωτευμένος και η νέα σύντροφος… προκαλεί εγκεφαλικά!

Ο γνωστος καλλιτέχνης διατηρούσε σχέση με την Εμμανουέλα από το 2021 και έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια σε συνέντευξη του για την συγκεκριμένη γυναίκα ονώ είχε αποκαλύψει ότι ήταν ακόμα και πηγή έμπνευσης για τα τραγούδια του

Όμως τον τελευταίο ένα χρόνο αποφάσισαν να πάρουν διαφορετικούς δρόμους και ο καθένας να πάει παρακάτω στη ζωή του.

Τελευταίο ένα χρόνο ο Light  είναι και πάλι ερωτευμένος με μία 24χρονη καλλονή η οποία οπως υποστηρίζει η ίδια έχει σπουδάσει ψυχολογία όμως παράλληλα εργάζεται ως χορεύτρια σε νυχτερινά κλαμπ.

Μία από τις αναρίθμητες εμφανίσεις της γνωρίστηκε με τον Χρήστο Ιωαννίδη όπως είναι το πραγματικό όνομα του τραπερ και από κει ξεκίνησε ένας θυελλώδης έρωτας.

Οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους και συχνά πυκνά ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες στα social media τους αγκαλιά θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξουν και προς τα έξω τον έρωτα που ζουν.

Ο ίδιος ο Light μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει κάποια συνέντευξη ώστε να αναφερθεί στο νέο κύκλο που άνοιξε στην προσωπική του ζωή αλλά ούτε και στην αγαπημένη του Άννα Θεοδωρίδη.

Δείτε μερικές από τις κοινές εμφανίσεις τους αλλά και στιγμές από την ζωή της ψυχολόγου και χορεύτριας Άννας Θεοδωρίδου.

Light: Αυτή είναι η καυτή σύντροφος του!