Ο Δίας ευνοεί τα ζώδια του νερού και της γης με θάρρος και δυναμισμό

4 Μαΐου 2022 07:45

Ο Δίας ευνοεί τα ζώδια του νερού και της γης και η αυτοπεποίθησή μας απογειώνεται. καθώς νιώθουμε ότι μπορούμε να στηρίξουμε κάθε επιλογή μας λόγω των ψυχικών αποθεμάτων και της αποφασιστικότητας που δείχνουμε.

Ο Δίας ευνοεί τα ζώδια του νερού και της γης με θάρρος και δυναμισμό.

Το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κυριαρχεί μέσα στην ημέρα και ευνοεί τα ζώδια του νερού και της γης.

Παλιότερες καταστάσεις κλείνουν με επιτυχημένο τρόπο και στρέφουμε το ενδιαφέρον μας σε επαγγελματικές και οικονομικές προτάσεις που μπορεί να μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Η διάθεση για αναγνώριση και άνοδο μας βοηθά να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας. Και να προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση ονείρων που μπορεί να έχουμε εδώ και καιρό. Εξαιρετικές θα είναι οι εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο. Καθώς μέσα από συμφωνίες και συνεργασίες που κυοφορούνται εδώ και καιρό μπορούμε να φτάσουμε στο ιδανικό αποτέλεσμα για εμάς.

Παράλληλα το εξάγωνο του Άρη από τους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε επιτυχημένες λύσεις καταστάσεων του παρελθόντος. Που μπορεί να μας δημιουργούν κυκλοθυμία. Μοναδικές ιδέες και προτάσεις έρχονται και οδηγούν σε πρωτοποριακά και επαναστατικά αποτελέσματα που θα εντυπωσιάσουν το περιβάλλον που κινούμαστε. Πιθανό είναι ακόμα να αιφνιδιάσουμε πρόσωπα στον επαγγελματικό χώρο που προσπαθούν να υπονομεύσουν την πορεία μας. Το θάρρος μας θα καθηλώσει και θα ανοίξει το δρόμο για να ξεπεραστούν εμπόδια που μπορεί να μας απασχολούν εδώ και καιρό.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους δημιουργώντας την ανάγκη για επικοινωνία κυρίως με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον.

Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μετά το μεσημέρι εντείνει τις ψευδαισθήσεις και τις συναισθηματικές υπερβολές. Είναι προτιμότερο να διοχετεύσουμε με θετικό τρόπο τη διάθεσή μας. Αφού το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Υδροχόο μας βοηθά να επικεντρωθούμε σε στόχους και φιλοδοξίες. Σημαντικό είναι να δείξουμε διάθεση για δουλειά και προσπάθεια καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο θα επιτευχθούν τα όνειρά μας. Παράλληλα καλό είναι να απομακρυνθούμε από πρόσωπα που ίσως προσπαθήσουν να μας κατευθύνουν σε λάθος επιλογές. Αργότερα το τετράγωνο της με τον Δία στους Ιχθύες ενισχύει την ανάγκη να δείξουμε το επικοινωνιακό μας ταμπεραμέντο. Οι υπερβολές είναι πιθανές για αυτό οφείλουμε να κρατήσουμε τους το μέτρο. Ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις με κοντινά πρόσωπα ή το ταίρι μας.

myastro