Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Βόλτα χέρι-χέρι για το ερωτευμένο ζευγάρι

6 Μαΐου 2022 17:00

Κατερίνα Στικούδη - Βαγγέλης Σερίφης: Βόλτα χέρι-χέρι για το ερωτευμένο ζευγάρι

H Κατερίνα Στικούδη διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής καθώς έχει γίνει για πρώτη φορά μητέρα και με τον άνδρα της, Βαγγέλη Σερίφη είναι στα καλύτερά τους καθώς έχει ολοκληρωθεί η οικογενειακή τους ευτυχία.

Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Βόλτα χέρι-χέρι για το ερωτευμένο ζευγάρι

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε μια βόλτα του στο Αιγάλεω.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι, προχωρούν στο δρόμο πιασμένοι χέρι – χέρι και τα πρόσωπά τους λάμπουν από ευτυχία. Η τραγουδίστρια πιασμένη αγκαζέ με τον σύζυγό της ποζάρει όλο υπερηφάνεια στο πλευρό του.

Είναι πολύ όμορφο που μου μιλάς πάντα με τον ίδιο ενθουσιασμό για τον άνθρωπο σου, γιατί, πέρα από σύζυγος, φαίνεται ότι είναι πραγματικά το άλλο σου μισό.

Όταν το ανακαλύπτεις αυτό, είναι σχεδόν συγκινητικό. Πόσο μάλλον όταν το ανακα­λύπτεις πολύ νωρίς στη ζωή σου… θεωρώ ότι στάθηκα πάρα πολύ τυχερή στο κομμάτι των προσωπικών μου. Από τα 23-24 γνώ­ρισα τον άνθρωπο μου! Πολλές φορές ίσως χρειάζεται να πειραματιστούμε λίγο παρα­πάνω. Εγώ, ευτυχώς δεν χρειάστηκε να ανα­λωθώ σε καταστάσεις που δεν είχα τίποτα να κερδίσω, χάνοντας έτσι πολύτιμο χρόνο από τη ζωή μου, είχε πει στη real η Κατερίνα Στικούδη για τον Βαγγέλη Σερίφη.

 

Πηγή φωτογραφιών: NDP