Ζήνα Κουτσελίνη: έριξε πόρτα στον ΣΚΑΪ και συνεχίζει στο Star

6 Μαΐου 2022 10:00

Ζήνα Κουτσελίνη: έριξε πόρτα στον ΣΚΑΪ και συνεχίζει στο Star

Η αρπαγή της ωραίας… Ζήνας. Ο ΣΚΑΪ πήγε να κάνει το μεγάλο κόλπο με την Ζήνα Κουτσελίνη αλλά τελικά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε. Εντελώς αιφνιδιαστικά λοιπόν το κανάλι επιχείρησε να κλείσει την παρουσιάστρια προτείνοντάς της να μετακομίσει στο Φάληρο η κοινωνική εκπομπή της. Και μάλιστα χωρίς καμία αλλαγή.

Ζήνα Κουτσελίνη: έριξε πόρτα στον ΣΚΑΪ και συνεχίζει στο Star. Ο ΣΚΑΪ βλέποντας ότι χρειάζεται μία αλλαγή στην πρωινή ζώνη που θα ασχολείται περισσότερο με θέμα επικαιρότητας πλησίασε τη Ζήνα. Η οποία το καλοκαίρι μένει ελεύθερη από το Star, μια και λήγει το συμβόλαιό της (πάντα κάθε καλοκαίρι υπογράφει μονοετή συμβόλαια). Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι η πρόταση ήταν αρκετά δελεαστική.

Είχε αφήσει πάνω της αν η εκπομπή θα ξεκινούσε πριν ή αμέσως μετά από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και τα χρήματα κρίνονταν άκρως ικανοποιητικά. Με τη Ζήνα, το κανάλι του Φαλήρου πόνταρε στην κατάκτηση της κορυφής στον ενημερωτικό τομέα, σε μία περίοδο όπου υπάρχει στροφή στα κοινωνικά θέματα. Και μην ξεχνάμε ότι ουσιαστικά η νέα σεζόν είναι προεκλογική.

Οι κινήσεις του σταθμού έγιναν με απόλυτη μυστικότητα

Και υπήρχε η αισιοδοξία ότι η Ζήνα θα έλεγε το μεγάλο «ναι» στον ΣΚΑΪ. Όμως, άλλο η επιθυμία και άλλο η πραγματικότητα. Η Κουτσελίνη ευγενικά… έριξε πόρτα στον σταθμό και προτίμησε να πει στο Star και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Από τη στιγμή που το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσουν μαζί, όλα είχαν κριθεί στη μάχη για τη Ζήνα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύο πλευρές ουσιαστικά τα έχουν βρει σε όλα. Απομένουν μόνο κάποιες μικρολεπτομέρειες προς διευθέτηση για την υπογραφή του νέου (μονοετούς πάντα) συμβολαίου.

Κέρδισε από την αρχή τους τηλεθεατές και αναμενόμενο ήταν να πάρει το πράσινο φως και για του χρόνου. Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν, προκειμένου να δούμε και τη νέα σεζόν το The Chase. Το παιχνίδι με τη Μαρία Μπαεκατώρου έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους του Mega που δικαιώνονται για την επιλογή τους.

Όχι μόνο για το συγκεκριμένο κόνσεπτ, αλλά και για τη συμφωνία τους το καλοκαίρι με την παρουσιάστρια. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προτείνει στην Μπεκατώρου να την αξιοποιήσουν σε μία ακόμη ψυχαγωγική εκπομπή. Η οποία θα προβάλλεται του χρόνου τα Σαββατοκύριακα. Εξελίξεις προσεχώς.

Ο μιντιάκιας