Άγριες Μέλισσες: ο Νικηφόρος παίζει κορώνα γράμματα τη ζωή του

7 Μαΐου 2022 08:30

Άγριες Μέλισσες: ο Νικηφόρος παίζει κορώνα γράμματα τη ζωή του

Ο Νικηφόρος στις Άγριες Μέλισσες ζει ξανά τον έρωτά του με την Ασημίνα. Το ταξίδι τους στην Αθήνα στάθηκε η αφορμή για να φουντώσει το love story του με τη Σταμίρη, ενώ ο Νικηφόρος παίζει κορώνα γράμματα τη ζωή του

Ένα love story στις Άγριες Μέλισσες ανάμεσα στον Νικηφόρο και την Ασημίνα φουντώνει από την αρχή. Όλα δείχνουν ότι θα ενώσει ξανά την οικογένειά τους. Και θα χαροποιήσει πάρα πολύ τον μικρό Σέργιο. Όμως, το ταξίδι αυτό στην Αθήνα έγινε η αφορμή επίσης να μπλέξει ο Νικηφόρος σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Ο Σεβαστός δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι παίζει με τον θάνατο. Τα βήματά του θα τον οδηγήσουν σε σκοτεινά μονοπάτια, με αποτέλεσμα να θέτει σε τεράστιο κίνδυνο τη ζωή του.

Το ταξίδι του στην Αθήνα, εκτός από το γεγονός πως θα φουντώσει τον έρωτά του με την Ασημίνα. Όμως θα τον φέρει και αντιμέτωπο με την σκληρή πραγματικότητα. Το ζευγάρι της σειράς ετοιμάζει βαλίτσες και φεύγει στην πρωτεύουσα, για να συλλέξει χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τον Ξανθό.

Ο Νικηφόρος θα καταφέρει να ανακαλύψει τα πάντα για την υπόθεση του Ξανθού. Προσεγγίζοντας, μάλιστα, τον αδελφό του, τον Θεόδωρο Ξανθό. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Mytv, ο Νικηφόρος θα του ζητήσει να συμμαχήσουν ενάντια στον αδελφό του.

Το σχέδιό του να παγιδεύσει τον Ακύλα πηγαίνει καλά, όμως καθημερινά ρισκάρει τη ζωή του. Ο Νικηφόρος θα ζητήσει από τον Ξανθό να συμμαχήσουν κατά του Ακύλα. Με αποτέλεσμα σύντομα ο Ακύλας να σχεδιάζει τη δική του εκδίκηση, απέναντι στον Νικηφόρο.

Η Ασημίνα τρέμει για τον σύζυγό της. Όταν την ίδια στιγμή που η Μυρσίνη και ο Δούκας απορούν γιατί έκανε τη συγκεκριμένη κίνηση τάχθηκε στο πλευρό του Ξανθού.

Ακόμη και η Ρένα θα εξοργιστεί από τη στάση του πλάι στην Ασημίνα, ζητώντας του εξηγήσεις. Ο Νικηφόρος θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων, με τη ζωή του να κινδυνεύει σημαντικά.