Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Αποκάλυψε επιτέλους το μυστικό της για τους ολοστρόγγυλους γλουτούς της!

8 Μαΐου 2022 13:05

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου είναι γνωστή για την αγάπη της την μουσική την ραδιοφωνική της πορεία αλλά και για τους ολοστρόγγυλους γλουτούς της.

Αναρίθμητα εξώφυλλα σε περιοδικά να ποζάρει η ραδιοφωνική παραγωγός τονίζοντας το “ευαίσθητο σημείο” της προκαλώντας εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό.

Άλλωστε και η ίδια όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει κρύψει ποτέ τα δυνατά της σημεία και πλέον στα social media φωτογραφίζεται κυρίως με την…πίσω όψη του φεγγαριού κερδίζοντας χιλιάδες like!

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ξάπλωσε στο κρεβάτι του δερματολόγου της μπρούμυτα και αποκάλυψε στις followers της την ενέσιμη θεραπεία που κάνει στους γλουτούς για να τους διατηρεί ψηλά και στρογγυλους.

Φυσικά η εικόνα της έγινε γρήγορα viral με τις γυναίκες να τη ρωτούν πώς καταφέρνει και διατηρεί τις τέλειες αναλογίες.

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Αποκάλυψε επιτέλους το μυστικό της για τους ολοστρόγγυλους γλουτούς της!

Η ίδια για τις ανάγκες της θεραπείας φόρεσε ένα ολόσωμο κορμάκι κατέβασε την φόρμα της πήρε το κινητό ανά χείρας και περιέγραψες μαζί με τον γιατρο της Μάνο Δημονίτσα τα είπε όλα στις θαυμάστριες της.

Δεν είναι λίγοι άλλωστε που την αποκαλούν τα τελευταία χρόνια η Kim Kardashian της Ελλάδας αφού συναγωνίζονται για το ποια έχει το πιο καλλίγραμμο γλουτό!