Πόλυ Πάνου: Ο γιος της αποκαλύπτει – «Υπήρχαν πολλοί που την εκμεταλλεύτηκαν»

9 Μαΐου 2022 14:30

Πόλυ Πάνου: Ο γιος της αποκαλύπτει - «Υπήρχαν πολλοί που την εκμεταλλεύτηκαν»

Ο γιος της θρυλικής Πόλυς Πάνου, Βαγγέλης με την σύζυγό του και την κόρη του Πόλυ παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η κάμερα της εκπομπής του Alpha συνάντησε την οικογένεια σε μια πίστα καρτ όπου η εξάχρονη εγγονή της σπουδαίας ερμηνεύτριας απολαμβάνει τα παιχνίδια.

Η μικρή Πόλυ Πάνου αποκάλυψε πως ονειρεύεται να γίνει μοντέλο, τραγουδίστρια και σχεδιάστρια.

Ο γιος της Πόλυς Πάνου μίλησε για την υιοθεσία του αλλά και για όσους προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν όσο ήταν εν ζωή.

«Η αιτία που με υιοθέτησε η Πόλυ ήταν ο νονός μου. Έμαθα ότι είμαι υιοθετημένος όταν ήμουν 12 ετών. Ήταν ένας υπερπροστατευτικός άνθρωπος που έφτανε σε σημείο να με καταπιέζει. Έκανε πράγματα αλλόκοτα. Μπορεί να με ξύπναγε στις 5 το πρωί που θα γύρναγε σπίτι από τα μαγαζιά που δούλευε για να δει αν πεινάω.

Στην κόρη μου κάνω τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που έζησα εγώ. Υπήρχαν άνθρωποι που την εκμεταλλεύτηκαν. Το καταλάβαινα και της το έλεγα αλλά πάντα έλεγε, “έλα, δε πειράζει, δεν έχουν”. Της είχα πει ότι όταν φύγει κανένας από όσους βοήθησε δε θα γυρίσει να μας κοιτάξει. Έτσι έγινε, αλλά δε με πείραξε. Έχω την ησυχία μου.

Είχα βάλει σεκιούριτι γιατί μπαίνανε στο σπίτι και την καλοπιάνανε για να τους βάλει στη διαθήκη».