Κώστας Κωστόπουλος: Γιατί πήγε στην Εισαγγελία ο σκηνοθέτης του Σασμού

9 Μαΐου 2022 21:30

Κώστας Κωστόπουλος: Η απάντησή του στην Έλενα Αθανασοπούλου

Ο Κώστας Κωτσόπουλος, ο σκηνοθέτης του Σασμού το τελευταίο διάστημα είναι την επικαιρότητα έπειτα από τις καταγγελίες για βιασμό από την Έλενα Αθανασοπούλου.

Ο σκηνοθέτης των επιτυχιών που έχει στο πλευρό του αρκετά άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο, πριν λίγες ώρες κατέθεσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την δική του θέση για τα όσα ακούγονται αποκαλύπτοντας πως ο δικηγόρος του κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αίτηση για επίσπευση των νόμιμων διαδικασιών και διερεύνηση της υπόθεσης κατ’ απόλυτη προτεραιότητα.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση του γράφει:

«Από την πρώτη στιγμή αυτής της αδιανόητης περιπέτειας ξεκαθάρισα ότι δεν θα εμπλακώ σε κανενός είδους δημόσια αντιπαράθεση με τη ”μηνύτρια” και θα περιμένω με σεβασμό τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Η ”μηνύτρια”, όμως, επιλέγει σχεδόν καθημερινά να αναπαράγει την εις βάρος μου ”καταγγελία”, με κωμικά βίντεο, αναρτήσεις στα social media και συνεντεύξεις στα ΜΜΕ. Πιστεύω ότι όλοι αντιλαμβάνονται πως αυτή η προσπάθεια διασυρμού μου, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Σήμερα το πρωί, ο δικηγόρος μου κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αίτηση για επίσπευση των νόμιμων διαδικασιών και διερεύνηση της υπόθεσης κατ’ απόλυτη προτεραιότητα. Ελπίζω, έτσι, ότι σύντομα θα μου δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσω την αλήθεια. Σας ευχαριστώ για τη κατανόηση».