Διάσημες ξεσαλώνουν σε γκέι μπαρ – ποια πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια έκανε birthday party σε αθηναϊκό στέκι (φωτογραφία+βίντεο)

3 Απριλίου 2019 01:00

Ακομπλεξάριστες είναι πάρα πολλές. Πασίγνωστες, διεθνούς γκελ, τραγουδίστρια και αντίστοιχα ηθοποιός που είναι πολύ καλές φίλες, επέλεξαν για την έξοδό τους ένα μπαρ στη Νέα Υόρκη. “Οποία πρωτοτυπία”, θα πείτε. Δεν ήταν όμως ό,τι κι ό,τι, μιλάμε για γκέι μπαρ.

Ο λόγος για την Adele και τη Jennifer Lawrence. Σε βίντεο που είδε τη δημοσιότητα φαίνονται να χορεύουν υπό τους ήχους τραγουδιού της Kylie Minogue. Και μια χαρά όλα, αφού την “βρήκαν”, πλην όμως αυτές το παράκαναν με το αλκοόλ. Έγιναν σχεδόν “λιώμα”.

Σε αντίθεση με τις δικές μας, τις εγχώριες κυρίες της σοουμπίζ που γλεντάνε φυσιολογικά, πίνοντας νορμάλ ποσότητες και έτσι το χαίρονται… καλύτερα. Όπου κι αν βρεθούν.

TIP

Στην Ελλάδα, την αρχή από τις πιο σύγχρονες κυρίες της σοουμπίζ έκανε η Άννα Βίσση, ακολούθησε η έτσι κι αλλιώς απελευθερωμένη -εξ ου και λατρεμένη- Βάνα Μπάρμπα και συνέχισε η Έλενα Παπαρίζου. Πρόσφατα, λοιπόν, που είχε γενέθλια, σύμφωνα με πληροφορίες μας, και η Λίτσα Γιαγκούση, έκανε το πάρτι της σε γκέι μπαρ. Σε πασίγνωστο μπαρ στην Αθήνα, παρουσία καλών της φίλων και συνεργατών.

Χρόνια πολλά, Λιτσάκι. Έστω, ετεροχρονισμένα. Κι ευτυχισμένα!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα κάθονται

 

EXTRA TIP

Εδώ να πούμε ότι δεκαετίες πριν -και “επαναστάτρια” πριν απ’ όλες σε αυτόν τον τομέα- υπήρξε η θεά, όπως κι αν το δεις, Μαίρη Χρονοπούλου. Επίσης, η Ζωή Λάσκαρη, που ποτέ δεν διακρίθηκε για το “τουπέ” ή τον σνομπισμό, παρά μόνο για το χαμόγελο. Το αληθινό χαμόγελό της, με το οποίο κέρδιζε τους πάντες με το “καλημέρα”. Και το γλένταγε, με τη σειρά της, παντού.