Έρωτας μετά: Αποκάλυψη!!! Ποια είναι η γυναίκα που κρατάει όμηρο την Άννα;

19 Νοεμβρίου 2019 08:26

Έρωτας

Νέα πρόσωπα  θα δούμε προσεχώς στην πετυχημένη σειρά του Alpha “Έρωτας μετά”. Πώς θα συνδεθούν με τις ζωές των βασικών ηρώων και ποια είναι τα μυστικά τους;

Σταθρα

Μαίρη Σταυρακέλη (γυναίκα που βασανίζει την Άννα)
Γύρω στα 45-50. Είναι ουσιαστικά η γυναίκα του Σταύρου. Μια σκληρή γυναίκα που στηρίζει τον Σταύρο και θα κάνει ό,τι πρέπει για να φέρει σε πέρας την αποστολή της…

Σάρα Γανωτή (Φρόσω)
Γύρω στα 60. Όλη της τη ζωή την έχει περάσει στο χωριό. Είναι μαία και έχει ξεγεννήσει πολλές γυναίκες μέσα στα χρόνια. Ξέρει το μυστικό της Άννας, αλλά δεν το ’χει πει σε κανέναν.

Μαρία Ζορμπά (Λαμπρινή)
Η Λαμπρινή είναι αυτό που θα μπορούσαμε να πούμε «μία γυναίκα του χωριού». Ζει στο χωριό της Άννας, είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Παράσχο, έναν άγριο άντρα που την δέρνει και της απαγορεύει κάθε ελευθερία. Οι έρευνες της Νόρας θα την οδηγήσουν στον Βασίλη Παράσχο, καθώς αυτός σχετίζεται με μια παλιά και πολύ ύποπτη ιστορία του χωριού, όταν η Άννα ήταν 15 χρόνων και τότε είχαν παρουσιαστεί στο χωριό επεισόδια βιασμού και κακοποίησης νεαρών κοριτσιών. Η Νόρα πιστεύει ότι η Άννα ήταν ένα από τα θύματα σ’ αυτή την ιστορία και ο Βασίλης Παράσχος ένας από τους θύτες. Τίποτα δεν αποδεικνύεται όμως ακόμα, μέχρι να μπει και η αστυνομία στην έρευνα και να αρχίσει να συμπληρώνεται το παζλ. Οι απαντήσεις και οι αποκαλύψεις αυτής της παλιάς και ξεχασμένης ιστορίας θα φέρουν στο φως πολύ σημαντικά στοιχεία για τη σημερινή κατάσταση της Άννας.

Πάνος Κρανιδιώτης (Διονύσης)
60άρης και σκοτεινός άνθρωπος. Σκληρός και καθόλου ομιλητικός. Δεν ξέρει τι να πει πλέον… και σε ποιον. Πατέρας επίσης κοριτσιού που βιάστηκε και δολοφονήθηκε.

Δημήτρης Λιόλιος (Λουκάς)
Αρκετά θυμωμένος ακόμα με το γεγονός ότι χωρίς ουσιαστικές αποδείξεις κατηγορήθηκε για το βιασμό και τη δολοφονία των κοριτσιών. Παρόλο που αφέθηκε ελεύθερος, το στίγμα δεν έφυγε ποτέ.

Ελένη Καλλία (Λένα)
Γύρω στα 60. Είναι η μητέρα ενός κοριτσιού που είχε βιαστεί και δολοφονηθεί. Σπασμένη γυναίκα με τον καιρό που ακόμα και τόσα χρόνια μετά δυσκολεύεται να προχωρήσει παραπάνω.

Αρετή Πασχάλη (Σέβη)
Η Σέβη είναι μια παλιά φίλη της Νόρας, δημοσιογράφος, η οποία θα τη βοηθήσει στην έρευνα των στοιχείων για την παλιά ιστορία στο χωριό της Άννας, 25 χρόνια πριν, όταν είχαν παρουσιαστεί πολλά επεισόδια βιασμών και κακοποίησης νεαρών κοριτσιών, 15 χρόνων περίπου.

Μπάμπης Γιωτόπουλος (Κουβράκης)
Ο Κουβράκης είναι παλιός αστυνομικός, συνταξιούχος, που τώρα ζει σε γηροκομείο. Ήταν ο υπεύθυνος αξιωματικός εκείνης της υπόθεσης του χωριού, η οποία κάποια στιγμή έκλεισε και μπήκε στο αρχείο. Ο Γιώργος τώρα, μαζί με τον Φώτη, θα τον αναζητήσουν και θα του αποσπάσουν σημαντικές πληροφορίες. Ο ίδιος επίσης δείχνει να ενδιαφέρεται ακόμα γι αυτή την ιστορία και θέλει να βοηθήσει έστω και ως απόμαχος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του iciao, θα δούμε και δύο ακόμη πρόσωπα: το ένα είναι η Σοφία Φαραζή που έκανε και σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μιας και μετά δέκα χρόνια θα ξαναβρεθούν με τον Μάριο Αθανασίου στην ίδια σειρά.

Φαραζ

Στο παρελθόν συμπρωταγωνιστούσαν στη σειρά “Λίτσα.com”. Δεν γνωρίζουμε ακόμη λεπτομέρειες για το ρόλο της.

Φαραζ

Ακόμη ένας ηθοποιός που θα δούμε προσεχώς στη σειρά, είναι ο Θάνος Κοντογιώργης που θα υποδυθεί ένα άνθρωπο από το χωριό της Άννας που συνδέεται με το παρελθόν της.

Θανος