Άγριες μέλισσες: τα τσιράκια του Ακύλα ξυλοκοπούν άγρια τον Μπάμπη

14 Μαΐου 2022 07:30

Άγριες μέλισσες: έτσι σώζει τη ζωή του Μπάμπη και της Κορίνας ο Μελέτης

Η κατάσταση στις Άγριες Μέλισσες ξεφεύγει μετά την αποκάλυψη του ειδυλλίου ανάμεσα στον Μπάμπη και την Κορίνα. Ο Ακύλας… ξεφεύγει όταν μαθαίνει ότι η κόρη του χωρίζει τον Μελέτη για τα μάτια άλλου άνδρα και μάλιστα του Βαμβακά.

Στις Άγριες Μέλισσες η κατάσταση δείχνει οριακή για το ερωτευμένο ζευγάρι. Προσπαθεί να κρύψει τον έρωτά του μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση, αλλά ο Ακύλας μαθαίνει όλη την αλήθεια. Άλλωστε, έχει δώσει εντολή στα πρωτοπαλίκαρά του από τους Άβαντες να παρακολουθούν κάθε κίνηση της κόρης του. Καταλαβαίνει ότι κάτι του κρύβει.

«Δώστε ένα γερό μάθημα στον αλήτη που τόλμησε να γυρίσει να κοιτάξει την κόρη μου», είναι η εντολή που δίνει στους Άβαντες. Οι άντρες του Μεγαρίτη βρίσκουν τον Μπάμπη και αρχίζουν να τον χτυπούν ανελέητα απειλώντας τον να μείνει μακριά από την Κορίνα. Ο Μπάμπης καταλαβαίνει πως βρίσκεται μπροστά σ’ έναν θανάσιμο κίνδυνο εξαιτίας της νέας του σχέσης.

Αργότερα εκείνος αιμόφυρτος πηγαίνει στο σπίτι του και η Ουρανία με τον Κυριάκο τον βλέπουν σοκαρισμένοι. Ο Μπάμπης αποκαλύπτει ότι τον χτύπησαν τα τσιράκια του Ακύλα και ο Κυριάκος απαιτεί να μάθει τον λόγο. Ο Μπάμπης αποκαλύπτει όλη την αλήθεια, ότι δηλαδή είναι σε σχέση με την Κορίνα.

Ο Κυριάκος παθαίνει σοκ. Με την Ουρανία αποφασίζει να μην πάνε στην Αμερική. Είναι δεδομένο ότι ο Ακύλας δεν θα μείνει μόνο στο ξύλο. Θέλει να σκοτώσει τον Μπάμπη για να είναι σίγουρος ότι δεν θα πλησιάσει ξανά την κόρη του. Αυτό το ξέρει ο Κυριάκος και είναι πανέτοιμος πλέον για πόλεμο.

Ένας πόλεμος ο οποίος δεν πρόκειται να αργήσει. Κι αυτό γιατί όπως σας αποκαλύψαμε, ο Μπάμπης με την Κορίνα αποφασίζουν να κλεφτούν. Και να φύγουν μακριά απολαμβάνοντας τον έρωτά τους.

Έτσι, όμως, θα ανοίξουν τον ασκό του Αιόλου. Γιατί ο Ακύλας δεν θα αφήσει να περάσει έτσι αυτό το γεγονός. Και αποφασίζει να φέρει πίσω στο σπίτι την Κορίνα αδιαφορώντας για οποιοδήποτε κόστος. Ακόμη και να χυθεί αίμα…