Σασμός: παντρεύονται Αντώνης και Μαρίνα!

15 Μαΐου 2022 08:30

Σασμός: παντρεύονται Αντώνης και Μαρίνα!

Ο επιμένων νικά στη σειρά Σασμός του Alpha και πλησιάζει η ώρα της δικαίωσης για τον Αντώνη Φραγκιαδάκη. Ο αστυνόμος έκανε πολλά χρόνια υπομονή για τον έρωτα της ζωής του και επιτέλους φτάνει η ώρα για το επόμενο βήμα.

Στη σειρά Σασμός έχουμε δει πολλούς και δυνατούς έρωτες. Εκείνος όμως του Αντώνη και της Μαρίνας είναι ο πιο δυνατός και αγνός. Εκείνος την περίμενε χρόνια σε ένα χωριό με δικούς του νόμους, βεντέτες και έντονα συναισθήματα.

Προσπαθούσε να κρύψει τα αισθήματα του, όπως και η Μαρίνα, η χήρα του Μάρκου Βρουλάκη. Η οποία μετά τον θάνατο του συζύγου της στράφηκε αποκλειστικά στα παιδιά της. Και έπνιξε κι εκείνη τα αισθήματά της για τον Αντώνη.

Ο καιρός πέρασε όμως και ο έρωτάς τους δεν έσβησε ποτέ. Πλέον όλα δείχνουν έτοιμα για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Οι δύο τους μπορεί να δείχνουν διστακτικοί. Ποιοι θα συμβάλλουν για να γίνει αυτό το χαρμόσυνο γεγονός;

Το χωριό ετοιμάζεται για τον γάμο του Μαθιού με τη Βασιλική. Όμως, δεν θα είναι και ο μοναδικός. Μέχρι το τέλος του πρώτου κύκλου και ο Αντώνης θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της αγαπημένης του Μαρίνας, όπως αναφέρει το TV24.

Σε αυτό φυσικά θα συμβάλλουν πολλοί για να γίνει καθώς η Μαρίνα θα δυσκολευτεί αρκετά να πει το μεγάλο ναι. Ποιοι θα την πείσουν; Η αγαπημένη σε όλους μας παπαδιά φυσικά που είναι και η καλύτερή της φίλη.

Η Κατερίνα μαζί με τη γιαγιά Ειρήνη θα ασκήσουν τεράστια πίεση στη Μαρίνα Βρουλάκη να πει το μεγάλο ναι στον Αντώνη με σκοπό να κάνουν το επόμενο βήμα οι δύο τους.

Οι δυο γυναίκες θα τα καταφέρουν και η Μαρίνα θα πει στον Αντώνη αυτό που περίμενε χρόνια να ακούσει στη σειρά του Alpha. Το αγαπημένο ζευγάρι, θα επισημοποιήσει την σχέση του φέρνοντας μεγάλη χαρά σε όλους όσους τους αγαπούν.