Η γη της ελιάς: αναβάλλεται ο γάμος Κωνσταντίνου – Ισμήνης

15 Μαΐου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: αναβάλλεται ο γάμος Κωνσταντίνου - Ισμήνης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς όσον αφορά τη σχέση της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου. Μπορεί να είναι μόνο λίγο καιρό μαζί αλλά όπως όλα δείχνουν, σκοπεύουν να επισημοποιήσουν πολύ σύντομα την σχέση τους.

Στη Γη της Ελιάς, πάντως, μπαίνουν μεγάλα εμπόδια στα σχέδια των πρωταγωνιστών. Τι θα αλλάξει όμως και θα αναβληθεί τελευταία στιγμή ο γάμος του ζευγαριού; Η αλήθεια είναι πως οι δυσκολίες που αναμένεται να αντιμετωπίσει το ζευγάρι θα είναι πολλές.

Τα προβλήματα δεν θα αργήσουν να τους χτυπήσουν την πόρτα και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα αναγκαστικά ο γάμος τους να μπει για λίγο καιρό στην άκρη. Ισμήνη και Κωνσταντίνος αποφασίζουν να αναβάλλουν τον γάμο τους κάτι που θα τους στεναχωρήσει πάρα πολύ.

Ένας από τους λόγους, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, Τηλεόραση, είναι τα προβλήματα που θα προκύψουν με το σπίτι που πρόκειται να μετακομίσουν. Η αναβολή του γάμου δυστυχώς γι΄αυτούς είναι η μόνη λύση που πρέπει να ακολουθήσουν και αναγκαστικά το αποδέχονται μέχρι νεοτέρας.

Το θέμα είναι όμως, τι θα γίνει μόλις λυθούν όλα αυτά τα προβλήματα; Θα καταφέρουν τελικά η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στη σειρά του Mega ή όχι;

Tην ίδια ώρα, η ζωή της μικρής Στέλλας βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Η Βασιλική σε απόγνωση κάνει τάμα για τη ζωή του μωρού της. Μία κακιά στιγμή μπορεί να σκορπίσει απέραντη θλίψη σε όλη τη Μάνη. Η Βασιλική είναι έτοιμη να καταρρεύσει.

Μέσα στην αγωνία και τον πανικό της κάνει τάμα για χάρη της Στέλλας, στον Αρχάγγελο Μιχαήλ στη Σύμη. Τελικά το τάμα φαίνεται πως κάνει το… θαύμα του και το μωρό ξυπνάει από το κώμα. Στη θέα της μικρής Στέλλας να συνέρχεται, η Βασιλική ξεχνάει την οργή της απέναντι στον Φίλιππο, τον οποίο θεωρούσε υπεύθυνο για το συμβάν. Οι δύο τους θα πάνε στη Σύμη και μετά θα περάσουν λίγες ημέρες στη Ρόδο. Ο εφιάλτης που έζησαν ανήκει οριστικά στο παρελθόν.