Σασμός: Αυτό θα είναι το συγκλονιστικό φινάλε στις 5 Ιουλίου

15 Μαΐου 2022 10:00

Σασμός: Ο δεύτερος κύκλος ξεκινάει με ένα σπαρακτικό χωρισμό

Μπορεί να ακούγονται πολλά για το μέλλον της σειράς Σασμός, αλλά η αλήθεια είναι μία. Η σειρά προχωρά κανονικά, ενώ έχει πάρει το πράσινο φως και για του χρόνου. Ό,τι άλλο ακούγεται, λέγεται και γράφεται είναι εκτός πραγματικότητας. Η σειρά θα παίζεται και τη νέα σεζόν, ενώ η φετινή οκλοκληρώνεται στις 5 Ιουλίου.

Μάλιστα, ο Σασμός θα έχει πολύ δραματικό φινάλε, αφού θα έχουμε δύο θανάτους. Η βαριά άρρωστη γιαγιά Ειρήνη αφήνει την τελευταία της πνοή και η Όλγα Δαμάνη θα είναι η πρώτη που θα αποχαιρετήσει τη σειρά του Alpha. Ο δεύτερος που κλείνει τον κύκλο του στο σίριαλ θα είναι ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Επιβεβαιώνεται δηλαδή ό,τι σας είχαμε γράψει πριν από μέρες ότι ο Άγγελος φεύγει από τη ζωή από τα χέρια της Καλλιόπης. Απλώς ο θάνατός του δεν θα πάει στον δεύτερο κύκλο, αφού το συμβόλαιο του Πατριαρχέα για τη σειρά ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Δεν θα έχουμε όμως μόνο δράματα και αίμα στο φινάλε της 5ης Μαΐου.

Θα έχουμε και χαρμόσυνα γεγονότα, όπως για παράδειγμα δύο γάμους

Την ώρα πάντως που το τηλεοπτικό κοινό αγωνιά για την τύχη του έρωτα του Αστέρη με την Αργυρώ. Φαίνεται ότι ο έρωτας αυτός δεν έχει σβήσει, παρά την οργή εκείνης για τον θάνατο του αδελφού της. Αλλά περισσότερες εξελίξεις σε αυτό το ειδύλλιο θα έχουμε από τη νέα σεζόν, τον Σεπτέμβριο.

Και όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν θα έχουμε (ακόμα) σύλληψη του Μαθιού για τη δολοφονία του Στεφανή. Μπορεί οι εξελίξεις να τρέχουν, μπορεί ο Αντώνης να θεωρεί ότι έχει κίνητρο, μετά την αναγγελία γάμου του με τη Βασιλική, αλλά ακόμα δεν έχει επαρκή στοιχεία. Κι εκεί οι εξελίξεις μεταφέρονται τον Σεπτέμβριο.

Την ίδια μέρα ή στις 6 Ιουλίου θα πέσει η αυλαία για το Άσε μας ρε μαμά, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί αν θα συνεχίσει και του χρόνου, Σίγουρα θα συνεχίσει στον Alpha η Μουρμούρα που φέτος θα ολοκληρωθεί στο πρώτο μισό του Ιουλίου. Επίσης, συνεχίζει και του χρόνου η Γη της Ελιάς στο Mega.

Εκτός των Άγριων Μελισσών στον ΑΝΤ1, αυλαία θα ρίξει και η Τούρτα της μαμάς στην ΕΡΤ. Σε αντίθεση με τα Καλύτερά μας χρόνια και το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο. Τελειώνουν και οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα στο Mega. Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει τι θα γίνει με το Super Mammy του Μάρκου Σεφερλή. Ολοκληρώνεται μάλλον στις 12 Ιουνιου, αλλά ακόμη δεν έχει πάρει πράσινο φως για του χρόνου μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε.

Ο μιντιάκιας