Αμάντα Γεωργιάδη: Η πρώτη ανάρτηση μετά το τέλος της Eurovision

15 Μαΐου 2022 17:13

Διπλή χαρά για την Αμάντα Γεωργιάδη. Δεν είναι μόνο η εντυπωσιακή εμφάνισή της στην Eurovision, αλλά και οι νέοι ορίζοντες που ανοίγονται πλέον στη ζωή της. Η Αμάντα Γεωργιάδη, εκτός από μία ικανότατη τραγουδίστρια, που μας έβγαλε ασπροπρόσωπους στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό, είναι πλέον και γιατρός. Και μάλιστα με τη βούλα. Η Αμάντα πήρε το πτυχίο της στη Νορβηγία. Η 25χρονη τραγουδίστρια που εκπροσώπησε φέτος της χώρα μας στη Eurovision με το τραγούδι Die Together έχει λοιπόν έναν ακόμη λόγο να χαμογελά. Η Γεωργιάδη κέρδισε την 8η θέση στη φετινή διοργάνωση της Eurovision στο Τορίνο και έκανε περήφανη τη χώρα μας. Η εμφάνισή της έκλεψε τις εντυπώσεις και η ίδια συγκέντρωσε πολύ θετικά σχόλια τόσο για το act της, όσο και για το μήνυμα που θέλησε να περάσει. Τώρα πια η Αμάντα Γεωργιάδη έχει επιστρέψει στη Νορβηγία και πήρε το πτυχίο της στην ιατρική. Γεγονός που δημοσιοποίησε η ίδια στα social media. «Έγινα γιατρός σήμερα», αποκάλυψε με μια ανάρτησή της στο Instagram και εμφανίστηκε με την ιατρική ποδιά και λουλούδια στην αγκαλιά της. Η Αμάντα Γεωργιάδη μετακόμισε στο Τρόντχαϊμ το 2015 για να ξεκινήσει ιατρικές σπουδές στο NTNU. Το 2019 ανακοίνωσε ότι έβαλε τις απαιτητικές σπουδές της σε παύση για να επικεντρωθεί στη μουσική, αλλά τώρα φαίνεται πως ολοκλήρωσε τις σπουδές και πήρε το πτυχίο της.

H φετινή Eurovision ολοκληρώθηκε και νικήτρια αναδείχθηκε η Ουκρανία με τους Kalush Orchestra και το τραγούδι «Stefania». Η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη και το «Die Together» κατέκτησαν την 8η θέση.

Η πρώτη ανάρτηση της Αμάντας μετά το τέλος της Eurovision

Η 24χρονη τραγουδίστρια κοινοποίησε φωτογραφίες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από το Green Room της Eurovision, όπου ποζάρει μαζί με τον σύντροφό της, τον Φωκά Ευαγγελινό και έγραψε: «Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Είμαι τόσο συγκλονισμένη και χαρούμενη! Πολλά φιλιά στην οικογένεια, τους φίλους, τους οπαδούς και την ομάδα μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη βραδιά!! Συγχαρητήρια στην Ουκρανία και σε όλους τους άλλους διαγωνιζόμενους – είστε όλοι τόσο καταπληκτικοί».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amanda Georgiadis Tenfjord (@amandatenfjord)

Αμάντα Γεωργιάδη: Oι πρώτες δηλώσεις της μετά το τέλος της Eurovision

Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ ο 66ος μουσικός διαγωνισμός της Eurovision με μεγάλη νικήτρια την Ουκρανία.

Η Ελλάδα εντυπωσίασε με την παρουσία της επί σκηνής στο στάδιο του Τορίνο και κατέκτησε την 8η θέση.

Η Αμάντα έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στα συναισθήματά της αλλά αποκάλυψε πώς το μόνο πράγμα που θέλει να κάνει αυτή τη στιγμή είναι να κοιμηθεί.

«Ήταν ωραία. Δεν είχα άγχος. Σκέφτηκα ότι “ok θα το απολαύσω”. Και ναι το απόλαυσα. Υπήρχαν πολλές καλές χώρες φέτος. Πολλά, καλά τραγούδια. Εγώ είμαι χαρούμενη. Όλοι είναι εδώ, η οικογένειά μου, ο φίλος μου… Και δεν έχω μπαταρία στο τηλέφωνο. Ευχαριστώ για όλα»

Για τους μεγάλους νικητές της Eurovision σχολίασε: «καλό τραγούδι, καλά παιδιά…».