Άγριες μέλισσες: ο Μελέτης βοηθάει Μπάμπη και Κορίνα να ξεφύγουν από τον Ακύλα!

16 Μαΐου 2022 07:30

Άγριες μέλισσες: ο Μελέτης βοηθάει Μπάμπη και Κορίνα να ξεφύγουν από τον Ακύλα!

Οι ανατροπές αποτελούν… συνηθισμένο φαινόμενο στις Άγριες Μέλισσες. Βέβαια, υπάρχουν και φορές που το συγγραφικό δίδυμο Τσαμπάνη και Καλκόβαλη ξεπερνά κάθε πιθανή πρόβλεψη και μας εκπλήσσει αφάνταστα. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα.

Στις Άγριες Μέλισσες, όλοι είναι ανάστατοι από την απόφαση του Μπάμπη και της Κορίνας να κλεφτούν. Και μάλιστα, στην απόφασή τους αυτή θα βρουν ένα σύμμαχο που δεν το περιμένουν με τίποτα.

Όλο το Διαφάνι κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα από την απόφαση του ζευγαριού. Και περιμένει την αντίδραση του Ακύλα, ξέροντας ότι θα προκαλέσει τον τρόμο και τον πόνο με τις αποφάσεις του. Ο Μεγαρίτης σε έξαλλη κατάσταση αναζητεί την κόρη του και απειλεί τους πάντες.

Ειδικά τον Κυριάκο λέγοντας ουσιαστικά ότι θα σκοτώσει τον γιο του. Ο Κυριάκος όμως δεν… μασάει τα λόγια του και ξεκινά ένας πολύ μεγάλος καυγάς. Ο οποίος στη συνέχεια κανείς δεν γνωρίζει πώς θα εξελιχθεί, αφού ο Ακύλας δεν λογαριάζει τίποτα, ούτε φυσικά τις ανθρώπινες ζωές.

Μπάμπης και Κορίνα, λοιπόν, φεύγουν μαζί από το Διαφάνι προς άγνωστη κατεύθυνση. Προκαλώντας την οργή του Μεγαρίτη ο οποίος κινεί γη και ουρανό για να τους βρει.

Ο Ακύλας δεν θέλει να πιστέψει ότι η αγαπημένη του κόρη τον πρόδωσε με αυτό τον τρόπο

Και ετοιμάζεται να τιμωρήσει τόσο αυτήν όσο και το Μπάμπη. Ειδικά τον τελευταίο ο Ακύλας του ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη. Καθώς είναι αποφασισμένος να τον σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια. «Κάποτε τον έσωσα από το κολαστήριο της Λέρου και τώρα άπλωσε τα χέρια του στην ίδια μου την κόρη. Ήρθε η ώρα να λογαριαστούμε Βαμβακά», μονολογεί. Και περιμένει την ώρα και τη στιγμή που θα τους φέρουν δεμένους μπροστά του.

Ο Μπάμπης με τη Κορίνα γνωρίζουν τις διαθέσεις του Ακύλα και μετρούν το κάθε τους βήμα. Όταν στη δύσκολη αυτή ώρα του ζευγαριού εμφανίζεται μπροστά τους ως από μηχανής θεός ένας άνθρωπος για να τους βοηθήσει να ξεφύγουν από τον διώκτη τους. Ποιος είναι αυτός;

Προς έκπληξη όλων είναι ο Μελέτης ο οποίος βρίσκει τον τρόπο να βοηθήσει το ζευγάρι να ξεφύγει από τα νύχια του αδίστακτου Ακύλα.