MasterChef 2022: γυναικεία υπόθεση και φέτος το έπαθλο; Αυτά είναι τα μεγάλα φαβορί

17 Μαΐου 2022 20:15

MasterChef 2022 spoiler: αυτός είναι ο νικητής στον τελικό!

Το MasterChef 2022 μπαίνει στην τελική του ευθεία για την ανάδειξη του φετινού νικητή για το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ και οι διαρροές για περισσότερες πληροφορίες δεν σταματούν

Σύμφωνα με τα τελευταία spoiler για το MasterChef 2022 στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε να αποχωρεί ο Νίκος Παπαϊωάννου. Μετά από μια σκληρή δοκιμασία κι ένα πολύ απαιτητικό πιάτο αντιγραφής από διακεκριμένο σεφ.

Ο αμέσως επόμενος για αποχώρηση είναι ο Χριστόφορος Κατσιάνας. Ο οποίος μετά από μια πρόωρη αποχώρηση, είχε μια δεύτερη ευκαιρία και κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική εξάδα του διαγωνισμού μαγειρικής. Οπότε στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την πεντάδα να συνεχίζει, που αποτελείται από τους: Παναγιώτης Κουμουνδούρο, Νικήτα Μπατσικούρα, Γιάννο Σδούγκα, Καλλιόπη Μπεζαντέ και Ελπίδα Μορφούλη. Τα γυρίσματα του διαγωνισμού βρίσκονται ήδη δέκα ημέρες περίπου μπροστά από τα επεισόδια που παρακολουθούμε.

MasterChef 2022: το έπαθλο της δεκάδας άρχισε και τελείωσε στα χέρια του Παναγιώτη

Στην Ιταλία τα γυρίσματα με τις δοκιμασίες του μεγάλου τελικού

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έφτιαξαν βαλίτσες και ταξίδεψαν στην Ιταλία μαζί με τους φιναλίστ του παιχνιδιού. Οι οποίοι για ευνόητους λόγους δεν φάνηκαν καθόλου στις κάμερες.

Στις αναχωρήσεις του αεροδρομίου με προορισμό ήταν η Ιταλία βρέθηκαν οι τρεις κριτές. Ενώ όλο το υπόλοιπο σετ της παραγωγής είχε αναχωρήσει νωρίτερα. Εκεί βρίσκεται ήδη και η σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Χρύσα Μιχαλοπούλου. Η οποία μοιράστηκε στο Instagram πολύ όμορφες φωτογραφίες από την Ρώμη. Είναι η πρώτη πόλη σταθμός για τον τελικό του διαγωνισμού.

 

Αξίζει να τονίσουμε ότι είχαμε δει και στο παρελθόν το MasterChef να ταξιδεύει στο εξωτερικό. Και πάλι στα πλαίσια των ημιτελικών και των τελικών. Αυτό είναι ένα στάδιο του μεγάλου τελικού. Η τελευταία αναμέτρηση θα ολοκληρωθεί στην Αθήνα. Όπως συνέβη και σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν. Επιτέλους το φετινό MasterChef φαίνεται να μπαίνει σε μαγειρική τροχιά.

Δύο γυναίκες με μεγάλες μαγειρικές ικανότητες στην πεντάδα

Η Ελπίδα και η Καλλιόπη συνεχίζουν ακάθεκτες την πορεία τους προς τον τελικό του MasterChef. Επίσης, αν εξαιρέσουμε την Ελπίδα που έχει μαγειρικές διακρίσεις και μεγάλη εμπειρία στο ενεργητικό της, η Καλλιόπη είναι η έκπληξη της φετινής χρονιάς.

Είναι η διαγωνιζόμενη με την μεγαλύτερη εξέλιξη ως τώρα, αλλά και η terminator των δοκιμασιών αποχώρησης. Αφού στα πιάτα αντιγραφής είναι πολύ ικανή. Η πορεία της δεν θα μπορούσε να μην μας θυμίσει την Μαργαρίτα Νικολαΐδου που κέρδισε το περσινό έπαθλο. Ακόμη και στη συμπεριφορά της. Αφού δεν την βλέπουμε να συμμετέχει σε ίντριγκες μέσα στο σπίτι. Δεν είναι τυχαία η αγαπημένη των φανατικών του Twitter, έχοντας αποκτήσει ένα πολύ ισχυρό κοινό.