Χρύσα Μιχαλοπούλου – Λεωνίδας Κουτσόπουλος: έρωτας με διαφορά 16 χρόνων

18 Μαΐου 2022 09:00

Χρύσα Μιχαλοπούλου - Λεωνίδας Κουτσόπουλος: έρωτας με διαφορά 24 χρόνων

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Καρπό του έρωτά της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεκίνησαν την γνωριμία τους μέσα από τα social media και γρήγορα αναπτύχθηκε ανάμεσά τους ένα αίσθημα που κατέληξε στη δημιουργία της οικογένειάς τους.

Η αποκάλυψη ότι ο σεφ και κριτής του Masterchef ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, αφού η ηθοποιός είναι έγκυος έγινε πριν από λίγες μέρες. Τα ευχάριστα μαθεύτηκαν από συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού. Και μάλιστα η εγκυμοσύνη είναι αρκετά προχωρημένη με την ηθοποιό να βρίσκεται στον 4ο μήνα.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κρύβονται. Η γνωριμία τους έγινε μέσα από τα social media. Όπου είναι και οι δυο αρκετά ενεργοί, ενώ η σχέση τους μετράει ήδη περίπου δύο χρόνια.

Για πολύ καιρό κανείς από τους δύο τους δεν μιλούσε γι αυτήν, αλλά τώρα πια δεν κρύβουν το γεγονός ότι είναι πολύ ερωτευμένοι.

Η μεγάλη διαφορά ηλικίας

Το ζευγάρι ταιριάζει πάρα πολύ, παρά την διαφορά ηλικίας που έχουν. Καθώς ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι 40 ετών. Γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 1982,  ενώ η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι μόλις 24 ετών.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Love it», η Χρύσα Μιχαλοπούλου είχε πει «ο σεφ είναι ένας! Έρχεται στις πρεμιέρες μου, με βλέπει στην τηλεόραση και μου λέει τη γνώμη του. Αντικειμενικά και με πολύ όμορφο τρόπο. Γνωριστήκαμε μέσα από μια συζήτηση στο Instagram, δεν θυμάμαι αν με προσέγγισε εκείνος πρώτος. Είναι ένας πολύ ωραίος άντρας, δεν ζηλεύω όμως ούτε εγώ αλλά ούτε κι εκείνος. Στο πρώτο μας ραντεβού βγήκαμε έξω, εγώ του φτιάχνω πολύ ωραία μακαρόνια με κιμά, εκείνος κάνει πολλά ωραία φαγητά».

Όπως λένε οι άνθρωποι που τους ξέρουν καλά, ο γάμος είναι στα σχέδιά τους, αλλά όχι άμεσα και θα γίνει με τον ίδιο διακριτικό τρόπο με τον οποίο συμβαίνουν τα πάντα στη σχέση αυτή.

Περιοδικό Ciao