Λιάγκας – Σκορδά: νέο μυστήριο με την παραμονή τους στον ΑΝΤ1

18 Μαΐου 2022 10:00

Λιάγκας - Σκορδά: Αύριο υπογράφουν και φουλάρουν για μεταγραφές

Mπορεί να λένε ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά συνεχίζουν κανονικά στο Πρωινό, αλλά τίποτα δεν είναι οριστικό.Ένα μικρό θρίλερ παίζεται τις τελευταίες ώρες στον ΑΝΤ1, όσο κι αν στο κανάλι υποστηρίζουν πως το θέμα είναι διαδικαστικό.. Κι αυτό γιατί υπογραφές ακόμη δεν έχουν πέσει.

Και όταν δεν πέφτουν υπογραφές , όλα παραμένουν ανοικτά. Η πρόταση που δέχτηκαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είναι δεδομένη. Θα υπάρχει ένα διευρυμένο Πρωινό που θα ξεκινά από τις 09.30 (ίσως κι ένα τέταρτο νωρίτερα) και θα χωρίζεται σε 3 ενότητες. Η πρώτη θα είναι με τον Λιάγκα και θέματα ενημερωτικού χαρακτήρα.

Θα ακολουθεί το καθαρά ψυχαγωγικό κομμάτι που θα το αναλάβει η Φαίη Σκορδά. Και το τρίτο μέρος θα είναι οι συνεντεύξεις όπου θα τις κάνουν από κοινού οι δύο παρουσιαστές. Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά ο Λιάγκας και η Σκορδά δεν έχουν πει ακόμη το ok. Κι αυτό γιατί θεωρούν ότι άλλη λύση θα είναι καλύτερη.

Θέλουν να κάνουν δύο διαφορετικές εκπομπές που δεν θα έχουν καμία σχέση η μία με την άλλη. Αυτή ήταν η εναλλακτική αντιπρόταση που έκαναν στο κανάλι. Όμως, τα στελέχη του σταθμού δεν το δέχονται. Θεωρούν ότι το Πρωινό πρέπει να έχει τη σφραγίδα και των δύο, όπως συμβαίνει άλλωστε τελευταία.

Πιστεύουν ότι το «σπάσιμο» του συγκεκριμένου διδύμου θα προκαλέσει ζημιά στον ΑΝΤ1

Κι αυτό γιατί ο κόσμος έχει συνηθίσει να τους βλέπει μαζί, ενώ η κοινή παρουσία τους φάνηκε και στα νούμερα της τηλεθέασης. Όλα δείχνουν ότι τελικά θα υπερισχύσει η γνώμη του σταθμού, αλλά καλό θα είναι να περιμένουμε.

Στο Μαρούσι ρίχνουν τους τόνους όσον αφορά το μέλλον των δύο παρουσιαστών. Θεωρούν σίγουρο ότι θα συνεχίσουν να κάνουν μαζί το Πρωινό με τη μορφή «τρία σε ένα». Ο Λιάγκας και η Σκορδά προς το παρόν εξακολουθούν να τηρούν σιγή ιχθύος. Και θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για την τελική απόφασή τους.

Ένα πουλάκι μού σφύριξε ότι και οι δύο έκαναν κάποιες διερευνητικές επαφές αλλά ακόμη δεν έχουν καταλήξει πουθενά. Για παράδειγμα, το Open που ειπώθηκε ότι μπορεί να τους θέλει, δεν φαίνεται διατεθειμένο και φέτος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Όσο κι αν οι παρουσιαστές έχουν εξαιρετική σχέση με τον Γιάννη Λάτσιο…

Ο μιντιάκιας